today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

U 2014. sa novim formatom – InContent Video

Ovu godinu obeležio je Engagement oglas, koji je oglašivačima pružio brojne mogućnosti i novine koje do tada nisu bile zamislive sa standardnim banerom. Takođe, doneo je novi način zakupa (CPE), a medijima još jednu opciju kako da monetizuju svoj oglasni prostor.
Agencija Httpool nastavlja da unapređuje internet u Srbiji i u 2014. ulazi sa novim formatom – InContent Video. Format je lansiran prošle nedelje za kampanju Erste Banke (mBanking), a omogućava oglašivačima da na inovativan način plasiraju video oglas u okviru sadržaja sajta. Video se pojavljuje u sadržaju, kada je u vidnom polju korisnika, a zvuk se aktivira samo kada se miš korisnika nalazi na video plejeru. Postoje i određena targetiranja (Geo, FC …), a sve vreme je moguće kliknuti na oglas i otići na Web sajt oglašivača. Na kraju reklame moguće je ponovo pogledati video, posetiti sajt ili društvenu mrežu oglašivača. Veća vidljivost i bolji odziv (CTR) je nešto što će krasiti ovaj format.

Više informacija pronađite na sajtu Httpool agencije.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!