Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Twitter analitika besplatno za sve!

Twitter od nedavno u svoju ponudu uvodi veoma široku metriku i analitiku za objavljene Tvitove, preko svoje oglasne platforme. Pristup ovoj analitici je potpuno besplatan i omogućava svakome da ima uvid u učinak svojih tvitova, postoji tačan pregled fejvova, retvitova i odgovora koje je neki tvit dobio. Pored toga kako bi se olakšalo pregledanje postoji mogućnost rangiranja performansi tvitova sa „Najbolje, dobro, sve“.
Reč je o odličnom alatu i uz pomoć njega korisnici mogu izmeri svoj krajnji domet, da ne kažemo „uticaj“ na ovoj društvenoj mreži, tu je da otkrije na primer koji su tvitovi dobri u smislu fejva i odgovora, ali nisu privlačni za retvit. Jako je važno da sve ove informacije možete preuzeti za kasniju primenu, tu je podsetnik koliko je ljudi kliknulo na link, što je u marketingu jako bitno za praćenje relacije od klika do konkretne akcije.
Nekada je ovaj sadržaj bio dostupan samo malom broju poslovnih korisnika koji su želeli da imaju sopstveni oglasni prostor, a danas je pristupačan svima. Da biste dobili pristup i sami sve ovo isprobali, jednostavno idite na ads.twitter.com, ulogujte se, nakon toga na vrhu stranice klikniti na opciju “Analytics”.

screen-shot-2013-06-13-at-9-16-03-am

Izvor: TVITNI.ME

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!