Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Tvrd spolja, mekan iznutra

Frikom i agencija Spellcaster pokrenuli su novu kampanju za za brend Macho.

Hrabra kombinacija ukusa crne čokolade i pomorandže i slane karamele i kikirikija, hrskava spoljašnjost i nežna, kremasta unutrašnjost Macho sladoleda opravdavaju slogan „Tvrd spolja, mekan iznutra“, navode u kompaniji Frikom.

Kako kažu, ovaj slogan ima za cilj da pozove sve nas da ispoljimo svoju nežnu unutrašnjost, ma koliko da se naša spoljašnjost čini grubom i čvrstom. „Macho sendvič ili Macho tamna čokolada i pomorandža, svejedno je – svaki od njih ima svoju tvrdu i nežnu stranu. Da nije tako, ne bi bili Macho. Isto je i sa ljudima. Hvala našim kolegama iz Spellcaster koji su na moderan način, kroz slike, bez reči, uspeli da prenesu poruku da se snaga i nežnost mogu sinhronizovati u jednom“, navodi se na kompanijskom LinkedIn nalogu.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!