Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Tvitomanija od 12. do 15. juna u Portorožu

Ovogodišnja Tvitomanija održaće se od 12. do 15. juna u St. Bernardin resort u Portorožu (Slovenija), najavili su organizatori. Noviteti ove godine biće konferencija FoodTalk i svečana dodela Web Fest nagrada, koje će se održati u okviru Tvitomanije.
Tvitomanija je konferencija o društvenim mrežama namenjena svim pojedincima, marketing i PR agencijama, korporacijama, predstavnicima elektronskih i klasičih medija i svim ostalima koji svoj posao i svakodnevicu sele u sferu Interneta.
Tema treće po redu Tvitomanije usmerena je na multimedijalni sadržaj na društvenim mrežama. Fokus je na fotografiji, video i audio materijalu, grafici, animaciji, ali naravno, ni druge teme neće biti zanemarene, rekao je direktor programa Srđan Spin.
Iz organizacije Tvitomanije pozivaju sve zainteresovane da se prijave kao učesnici, predavači i medijski partneri. Više informacija o konferenciji uskoro će biti dostupno na zvaničnom sajtu www.tvitomanija.me.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!