Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Tvitomanija 2013

Tvitomanija, najveća regionalna konferencija posvećena društvenim mrežama, održaće se ove godine od 8. do 12. maja u hotelu NOVI Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom, Hrvatska.
Nakon ogromnog interesovanja za Blogomaniju, konferenciju posvećenu regionalnoj blogosferi i uticaju blogova na društvo, organizatori su odlučili da prošire fokus. Tema druge po redu Tvitomanije je „Društvene mreže i život“ i na njoj će se govoriti o svim sferama života u kojima su društvene mreže napravile revoluciju – komunikacijama, sportu, medijima, obrazovanju, politici, modi, nauci, biznisu, umetnosti, estradi, kulturi…
Ovogodišnja Tvitomanija će na jednom mestu na hrvatskom primorju okupiti preko hiljadu korisnika popularnih društvenih mreža. Istih onih društvenih mreža koje su praktično izjednačile anonimuse sa poznatim ličnostima, preduzetnike i korporacije, narod i političare, offline i online medije, i koje su nam omogućile dvosmernu komunikaciju sa svim tim ljudima koji utiču na naš svakodnevni život i čine ga… pa svakako zanimljivijim.
Na Tvitomaniji će se u okviru predavanja, panel diskusija i radionica govoriti o prednostima koje pojedincima i kompanijama donosi aktivno i kvalitetno prisustvo na društvenim mrežama. Poznate ličnosti, predstavnici malih i velikih kompanija i stručnjaci za komunikaciju će razgovarati o tome kako se predstavljati na popularnim društvenim mrežama, i na koje sve načine Twitter, Facebook, YouTube, Instagram, Foursquare, Pinterest, Tumblr i mnoge druge društvene mreže mogu pomoći da se kvalitetno pozicionirate u sve široj Internet zajednici.
Na Blogomaniji je bilo preko 400 učesnika – na Tvitomaniji organizatori očekuju više od hiljadu gostiju iz svih zemalja regiona. Pređite iz virtuelnog života u stvarnost – dođite na Tvitomaniju i upoznajte se sa ljudima čije statuse i tvitove čitate i komentarišete tokom cele godine.

Više informacija pronađite na sajtu http://tvitomanija.me/.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!