Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

TV program samo za pse!

SVET – Kablovska televizija u SAD u svoju ponudu uvrstila je osmočasovni televizijski program za pse pod nazivom „TV Dog“, osmišljen tako da opusti i animira pse dok su njihovi vlasnici na poslu, prenosi AP.
„Scene su snimljene iz pseće perspektive“, objasnio je producent TV Dog Gilad Njuman, dodavši da na programu neće biti jakih zvukova kao što su pucnjava, eksplozije ili hevi metal muzika, jer takvi zvuci mogu biti veoma iritirajući za pse. On je rekao da psi vide plavu i žutu, ali ne i zelenu i crvenu, tako da su boje na TV Dogu, takođe, prilagođene ovim životinjama. U produkciji boje moraju da budu prigušene, zvuci su posebno obrađeni da prijaju psećim ušima, a muzika je specjalno napisana za njih, objasnio je Njuman. U okviru programa za pse nema reklama, a ni repriza.
Oko milion pretplatnika u San Dijegu ima pristup „Tv Dogu, a kompanija PTV Medija planira da svoju ponudu proširi širom SAD-a u narednih nekoliko meseci, rekao je Njuman, dodavši da će usluga koštati dodatnih 4,99 dolara mesečno. On je rekao da se nada da će se veliki broj vlasnika odlučiti na pretplatu. „Ako pogledate, shvatite da više od 46 miliona domaćinstava u SAD-u ima kućne ljubimce, a 97 procenata domaćinstava u SAD ima televizore, tako da budućnost obećava“, zaključio je Njuman.
„Godinama vlasnici kućnih ljubimaca su ostavljali uključenu televiziju ili radio kada su odlazili od kuće kako bi njihovi ljubimci imali društvo“, rekao je doktor Nik Dodman direktor klinike za životinje na Univerzitetu Tuft u Masačusetsu. On je objasnio da prema istraživanjima na psećem mozgu, na analognoj televiziji psi mogu da vide samo treperenje na ekranu.
„Nova tehnologija kao što je digitalna televizija i poboljšana produkcija promenile su pseće opažanje slika, a veliki ekrani im dozvoljavaju da iz svakog dela sobe vide sliku“, rekao je Njuman.

Izvor: Tanjug

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!