Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Tu gde ste vi

Život ponekad ne ide po planu, ali isto tako zna da bude i pun smeha, zagrljaja, utehe, suza, kad imate sa kim da delite i dobro zlo. Nekog sa kim ste prošli toliko toga i stvorili neraskidive veze. Jer ste dobili podršku da neke odluke lakše donesete, jer ste imali na koga možete da se oslonite da neke puteve brže pređete, jer ste znali da vas čeka zagrljaj koji će da vas ojača, reč da vas ohrabri ili naručje u kom se osećate sigurno. Jer dobro znate da je taj neko godinama uvek sa vama, tu gde ste vi. Baš kao i Telekom Srbija.

„Tu gde ste vi“ glavna je poruka nove kampanje kompanije Telekom Srbija, koju potpisuje agencija Ovation BBDO.

TVC koji su kreirali povodom ove kampanje ne može da traje standardnih 15 ili 25 sekundi, jer su životne situacije u kojima je nužno da imamo podršku i oslonac veće od svakog standarda. Zato su se odlučili za vanredno dugačak spot od gotovo minut i po, jer drugačije ne bi znali da vam prikažu koliko je ta podrška zaista važna. Kampanju prati i OOH segment, sa nizom svakodnevnih situacija koje prikazuju da je Telekom Srbija uvek tu gde ste vi.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!