today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Tri člana žirija za dodelu nagrada Effie iz agencija u sastavu I&F Grupe

Effie Awards je priznanje koje se dodeljuje na lokalnom, regionalnom i globalnom nivou agencijama i oglašivačima koji stoje iza uspešnih marketinških kampanja koje su ostvarile ili premašile postavljene ciljeve i tako rešile izazove pred kojima su se našli njihovi brendovi i kompanije.

Danka Trbojević, direktorka agencije Drive biće drugi put članica žirija za dodelu ove prestižne nagrade. Sa više od 15 godina iskustva u komunikacijama, iskustvu u organizovanju regionalne konferencije Digital Day, Danka je jedna od istaknutih članica žirija.

„Čast mi je što sam i ove godine izabrana da budem u žiriju Effie awards i učestvujem u izboru za najbolje oglašivače i agencije koji su se posebno istakli svojim strateškim pristupom, kreativnom komunikacijom i realizacijom ideja. Effie, kao jedno od najvećih marketinških priznanja, svake godine podiže lestvicu kvaliteta i standarda, a na nama, članovima žirija, je da obezbedimo da zadrži svoju prestižnu reputaciju”. Izjavila je Danka Trbojević, direktorka agencije Drive.

Agenciju UM zastupaće Aleksandar Đorđević, regionalni CSO agencije UM. Višegodišnje iskustvo u medijskoj industriji, karijera od medijskog planera do regionalnog direktora za strategiju, kriranje inovativnih komunikacijskih i medijskih rešenja, uticali su da Aleksandar bude izabran u članstvo Effie žirija.

„Pravo je zadovoljstvo biti deo događaja koji počiva na izuzetno važnim principima današnjice. Verujem da potreba da budemo efikasni i relevantni doseže daleko izvan granica industrije komunikacija i prožima naše živote, izbore, postojanje i delovanje u vremenu u kome živimo. Effie upravo daje doprinos primerima efektne kreativnosti, koji nas uče vrednostima i veštinama sve bitnijim na nivou ličnosti, ali i društva.

U pogledu naše industrije, verujem da postojanje ovakvih inicijativa i organizovanih događaja nikako nije predmet prestiža, već stvar od suštinskog i vitalnog značaja.

One predstavljaju svojevrsan kompas svima nama, iscrtavajući zlatne standarde u okvirima naše profesije.

Upravo zbog toga verujem da cilj svima nama jeste i treba da bude, da standarde kreiramo zajedno uz uzajamnu podršku.”Izjavio je Aleksandar Đorđević, SEE Regional Chief Strategy Officer, UM Beograd.

Još jedan Direktor strategije, ali agencije McCann Beograd, Aleksandar Milojević pozvan je da ocenjuje najefektivnije kampanje koje zaslužuju Effie nagradu

„Radujem me što ću sa kolegama, ostalim članovima žirija, imati priliku da pogledam i ocenim najbolje što naša industrija nudi u ovom trenutku. Effie nagrađuje najbolje od najboljih, efektivnost marketinških kampanja, a na koncu, rezultat je ono što je najvažnije. Effie nagrade uspostavljaju standarde i svima nama u McCann-u je izuzetno važno ne samo da budemo deo takmičarskog programa, već nam je čast i privilegija da budemo članovi žirija koji bira najbolje iz naše industrije.”Izjavio je Aleksandar Milojević, Strategic Planing Director, McCann Beograd.

Spisak svih članova žirija dostupan je na linku.

 

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!