Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Trendovi.rs na dar!

Svim kolegama, klijentima, prijateljima i celoj industriji, zajedno sa partnerima na projektu, marketinška agencija Pioniri poklonila je za praznike trendovi.rs sajt.

Iako će kako kažu ove godine pakovati i korporativne poklone svojim najbližim saradnicima, odlučili su da, kao što je to praksa i u svetu, par dana pre nove godine pokušaju da sva očekivanja advertajzing industrije zapakuju u ovaj sajt. Kao što i sam naziv sajta Trendovi 2017 kaže, cilj je da tekstovi na njemu obuhvate što više trendova kroz razne kategorije kao što su digital, tehnologija, hrana, dizajn, advertajzing, tržište, ali svi spušteni na lokalni i regionalni nivo.

Pomoć u tekstovima i sabiranju svih trendova imali su od velikih brendova i kolega koji su, tvrde Pioniri, nesebično podržali njihovu ideju. Neki od njih su i Kozmetika AURA, Frikom, Olaf&McAteer i Smart Plus Research, a narednih nedelja očekuje se još novih trendova i priključenih partnera.

„Živimo u trenutku kada se trendovi ne prate i ne menjaju jednom godišnje, već mnogo brže. Svaka i najmanja promena i napredak donose nove mogućnosti. Zato je sajt trendovi.rs poklon svima onima koji 2017. godinu, ali i svaki naredni dan u njoj, shvataju kao izazov“. Iz agencije Pioniri kažu da je ideja projekta da preraste u nešto što će pokušati da okupi celu industriju narednih godina. I za kraj dodaju: „Budite pioniri u svemu što radite, čekirajte trendove i planirajte uspešniju 2017. godinu.“

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!