today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Traže zabranu „nemoralne“ reklame

Ukrajinski ambasador u Holandiji Aleksandar Horin zatražio je povlačenje reklame, koja holandskim ženama savetuje da ne šalju svoje muškarce na fudbalsko prvenstvo Evrope u Ukrajini i Poljskoj, kako bi sačuvale svoje veze. Na spornoj reklami pojavljuje se Holanđanka koja na „Guglu“ ukuca „Ukrajinske žene“ i na prvoj strani dobije seriju fotografija mladih Ukrajinki oskudno odevenih i u izazovnim pozama.
U nastavku ide slogan „Zadržite ih kod kuće“ i scena u kojoj žena traži da kupi točilicu za pivo, dok muž u pozadini gleda fudbalski meč. „Zabrinut sam i reklama može poslati pogrešnu sliku u svet, posebno o ukrajinskom narodu, koji želi da bude dobar domaćin. Zatražićemo od kompanije da ukloni reklamu, jer je reč o prikrivenom pozivu da se bojkotuje EP“, rekao je Horin.
Izvršni direktor komapnije „NLE“ Harald Svinkles smatra da reklama nema za cilj da stvori loše odnose između dva naroda i da će nastaviti da bude emitovana u narednih osam meseci. „To je samo zabavna reklama koja neće zaustaviti Holanđane da putuju u Ukrajinu“, rekao je Svinkles.

Izvor: Tanjug

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!