Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

ISPRATI

topIC_talks 23. maja u Beogradu!

Godinama unazad sve više pričamo o važnosti komunikacije sa zaposlenima i kako je ona jedan od ključnih faktora koji utiče na uspehe biznisa i brendova. Iz ovog razloga vreme je da se interne komunikacije nađu pod svetlima reflektora!

Na gradskom splavu Lasta 23. maja održava se topIC_talks, prvi događaj na našim prostorima čija će glavna tema biti interne komunikacije! Ovaj događaj okupiće interne komunikatore, PR-ovce, marketare, HR-ovce, EB i EX eksperte iz raznih kompanija, kao i agencije.

“Interne komunikacije su u povoju kod nas na tržištu, i kompanijama i internim komunikatorima je zaista potrebna podrška. Zato smo i osnovali topIC, da izgradimo i ojačamo sektor internih komunikacija na Balkanu. Ovaj događaj je važan korak ka tom cilju. Pored networking-a, razmenjivaćemo iskustva i znanja, analizirati prakse, i ono najvažnije, diskutovaćemo o rezultatima prvog istraživanja stanja struke internih komunikacija na našem tržištu. Saznaćemo koji su trendovi, izazovi i problemi struke, ali i definisaćemo dalje pravce razvoja struke” – rekla je Tijana Bejatović, osnivačica i Business Communication Strategist @topIC, i organizator ovog događaja.

Sve informacije o događaju i učesnicima, kao i načinu na koje možete zauzeti svoje mesto na događaju nalaze se na sajtu www.topic.rs.

PROJEKAT

spot_img

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!