Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

topIC_talks 23. maja u Beogradu!

Godinama unazad sve više pričamo o važnosti komunikacije sa zaposlenima i kako je ona jedan od ključnih faktora koji utiče na uspehe biznisa i brendova. Iz ovog razloga vreme je da se interne komunikacije nađu pod svetlima reflektora!

Na gradskom splavu Lasta 23. maja održava se topIC_talks, prvi događaj na našim prostorima čija će glavna tema biti interne komunikacije! Ovaj događaj okupiće interne komunikatore, PR-ovce, marketare, HR-ovce, EB i EX eksperte iz raznih kompanija, kao i agencije.

“Interne komunikacije su u povoju kod nas na tržištu, i kompanijama i internim komunikatorima je zaista potrebna podrška. Zato smo i osnovali topIC, da izgradimo i ojačamo sektor internih komunikacija na Balkanu. Ovaj događaj je važan korak ka tom cilju. Pored networking-a, razmenjivaćemo iskustva i znanja, analizirati prakse, i ono najvažnije, diskutovaćemo o rezultatima prvog istraživanja stanja struke internih komunikacija na našem tržištu. Saznaćemo koji su trendovi, izazovi i problemi struke, ali i definisaćemo dalje pravce razvoja struke” – rekla je Tijana Bejatović, osnivačica i Business Communication Strategist @topIC, i organizator ovog događaja.

Sve informacije o događaju i učesnicima, kao i načinu na koje možete zauzeti svoje mesto na događaju nalaze se na sajtu www.topic.rs.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!