test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Tim „PRojektuj se!“ pobednik „PRimera 2012″

Na 3. PR takmičenju studenata Vojvodine prvo mesto osvojila je ekipa „PRojektuj se!“, koju su činili studenti sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu. Angela Sladić, Snežana Milović, Jasmina Dobrilović, Ivana Petaković i Mila Munćan bili su najuspešniji u prezentaciji pred žirijem i u jakoj konkurenciji u finalu zauzeli su prvo mesto. Druga je bila ekipa „Mali zeleni“ sa Fakulteta za menadžment u Sremskim Karlovcima i Akademije umetnosti u Novom Sadu, dok je treće mesto osvojila ekipa „Prijatelji“ sa Fakulteta za pravne i poslovne studije u Novom Sadu. Četvrto mesto pripalo je ekipi „Krava muzara“ u kojoj su nastupili studenti sa Ekonomskog fakulteta u Subotici, dok je peto mesto u finalu osvojila ekipa „Otisak“ sastavljena od studenata sa Filozofskog fakulteta u Novom Sadu.
Stručni žiri u sastavu Ivan Jakšić, Marijeta Lazor, Danilo Koprivica, Srba Jovanović i Sonja Konakov imao je težak zadatak da oceni javne prezentacije timova, a koliko su imali težak zadatak svedoči i mala bodovna razlika koja je na kraju odlučivala konačan plasman ekipa.
Za sve učesnike finala, koje je juče održano na Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, obezbeđeni su prigodni pokloni, a svi članovi prvoplasiranog tima nagrađeni su digitalnim fotoaparatima, kao i sa mesec dana prakse sa EXIT PR timom i radom u Press centru tokom ovogodišnjeg festivala. Drugoplasirana ekipa osvojila je komplet ulaznica za EXIT festival, a trećeplasirana učešće na međunarodnoj PR konferenciji. Svi učesnici završnice nagrađeni su stručnom literaturom iz oblasti odnosa s javnošću.
Na 3. PR takmičenje studenata Vojvodine „PRimer 2012“ prijavila se 31 ekipa odnosno 132 takmičara sa ukupno 11 državnih i privatnih visoko-obrazovnih institucija u Novom Sadu i okolini.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

1 KOMENTAR

  1. Hello, I come from Cannes,France. I found your site when I was doing some searches on Google. I like your ctonent and the comments I am reading. This is very interesting for me to compare with what we have in France I must say I’m impressed. That’s exactly why I’ve made the step to bookmark at StumbleUpon.com to give my friends in France a chance to discover and access your blog.I decided to use RSS Advantage News Ticker | News World Wide as the title for my entry since it was also the title you chose I figure it would be the way you wanted to see your blog bookmarked.Congratulations for your blog. Cheers

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!