Tim Lazy Green Monsters pobednik takmičenja KAKTUS Talents (powered by Mastercard)!

Tim Lazy Green Monsters pobednik je prvog takmičenja KAKTUS Talents (powered by Mastercard). Tim je radio u sastavu Ivan Aranđelović i Jana Marčetić iz agencije Popular Communications.

Drugoplasirani tim ovogodišnjeg takmičenja je DeusExMachina, koji je radio u sastavu Marko Mitrović i Aleksandra Albijanić iz agencije DNA Communications. Pored njih, u finalu takmičenja bili su i timovi Mandrak (Communis DDB) i Veselo zvonce (Publicis Beograd).

Na takmičenje se prijavilo čak 16 timova mladih talenata iz agencija u Srbiji, starosti do 32 godine, a imali su zadatak da odgovore na brief udruženja NURDOR.

Ove godine mladi talenti pokazali su svoju kreativnost i inovativnost u okviru kategorije Kreativna upotreba medija, odnosno imali su zadatak da odgovore na brief u roku od 48 sati.

Žiri KAKTUS Talents Award čini 12 uglednih profesionalaca iz kompanija, kreativnih, PR i digitalnih agencija iz Srbije, kao i predstavnik udruženja NURDOR. Ove godine žiri, na čelu sa Milenom Đorić Gudurić, Marketing Manager Serbia & Montenegro u kompaniji Mastercard, radiće u sastavu Bojan Babić, Creative Director, Executive Group; Branka Pudrlja Durbaba, Senior Market Director, Vip Mobile; Vanja Vagić, Corporate Affairs Manager, Mars Multisales Baltics Balkan Adriatic; Jasmina Stojanov, Managing Director, Nova Communications; Ljiljana Radosavljević, Menadžer korporativnih politika i komunikacije, PepsiCo West Balkans; Marina Grihović, Managing Director, Headline & Dkit; Nebojša Krivokuća, Creative Director, Communis DDB; Olivera Nikodijević, Brands and Consumer Excellence Director SRB & MNE, Apatinska pivara; Sanja Lalević, Facebook Lead Serbia, HTTPOOL; Svetlana Ćopić, Creative Director, Block&Roll; Tamara Jokanović, Managing Director, Represent Communications i Zorica Manojlović, NURDOR.

Cilj ovog takmičenja jeste da podstakne i motiviše mlade u kreativnoj industriji, ali i ukaže stručnoj javnosti na njihove potencijale, talente i kreativnost. Pored toga, ovo takmičenje ima humanitarni karakter, a radovi i ideje koje budu kreirani u okviru takmičenja biće donirani udruženju NURDOR.
Nagrada KAKTUS Talents biće uručena 30. oktobra na festivalu KAKTUS 2019.

Više informacija o takmičenju, timovima i festivalu možete pronaći na sajtu https://kaktus.rs/dan-talenata/

Prezentacije svih timova dostupne su OVDE.

Pobednička prezentacija:

Drugoplasirani tim:


Oceni tekst

5,00 od 5
Loading...

Komentari