Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

“The Future of Work” izveštaj

REGION – U septembru je HURA u saradnji sa EACA-om članovima organizovala besplatan webinar “The Future of Work” o posledicama koje je COVID-19 ostavio na način na koji razmišljamo o poslu i šta bi se trebalo promeniti na bolje u okviru radnog mesta.

Snimka webinara o budućnosti radnog mesta i prezentacija već su dostupni članovima HURA-e, a sada donose i celovit izveštaj, koji se temelji na nedavnom istraživanju Human Capital Trends kompanije Deloitte koje je pokazalo da čak 61% ispitanih rukovodioca ukazuje na snažan fokus na preispitivanje posla u sledeće tri godine, što je velika promena sa 29% pre pandemije.

Detaljne rezultate istraživanja i brojne druge uvide možete naći ovde.

Izvor: HURA

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!