Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Televizija u pokretu

Kompanija SBB predstavila je novu uslugu – D3 GO, prvu ove vrste u Srbiji, a koja namenjena je svim ljubiteljima televizije. D3 GO aplikacija omogućava korisnicima pristup najpopularnijim TV sadržajima, preko 60 kanala, iz SBB mreže preko različitih uređaja – računara, laptop računara, tableta, smart telefona sa Android i Apple platformom, sa potpunom slobodom gledanja televizije unutar prostora sa SBB konekcijom.
Najpopularniji programi iz kablovskog paketa SBB-a sada su dostupni korisnicima preko omiljenih mobilnih uređaja. Aplikacije za smart telefone i tablete se besplatno skidaju sa Android marketa ili Apple store-a. Za korisnike usluge preko računara, do D3 GO se dolazi preko internet stranice www.d3go.tv. Gledanje televizije putem D3 GO usluge nije vremenski ograničeno, a može se instalirati istovremeno na tri različita ili ista uređaja, od kojih jedan može da se menja svakog meseca. Kvalitet slike se automatski prilagođava brzini internet veze. Program je moguće gledati uz flat konekciju najmanje brzine 264Kb/s.
„Brz razvoj i interaktivnost interneta nam omogućavaju da preko kapaciteta SBB mreže svojim korisnicima televizijski sadržaj ponudimo i na mobilan način. Više nije neohodno da se svi članovi porodice okupljaju oko jednog televizora i prate isti program, jer svako ima svoje, različite želje u pogledu programa. Sa D3 GO uslugom tako poštujemo potrebe svakog člana porodice, da gleda onaj program koji mu se najviše sviđa. I to ne samo u dnevnoj sobi, već u prostoriji u kojoj se nalazi (spavaćoj sobi, kuhinji, kupatilu)“, rekla je Jovana Lukić, direktor sektora za korporativne komunikacije kompanije SBB.
Televizijski program putem D3 GO za sada se može pauzirati, a uskoro će biti dostupne i naprednije funkcije: „pogledaj ispočetka“, koja omogućava korisniku da programe koji se trenutno emituju pusti ispočetka, kao i „pogledaj propušteno“, koja daje mogućnost da se puste propušteni programi tri dana unazad.
Usluga D3 GO biće potpuno besplatna za sve korisnike SBB televizije i interneta u promotivnom periodu do 29. februara ove godine. Više o samom servisu moguće je pogledati na stranici www.sbb.rs.
Pored ovoga, SBB sprema servise koji će biti dostupni i van njihove mreže, dok tehnologija koju već imaju omogućava da se D3 GO usluga koristi i „u pokretu“. Ove godine SBB će uvesti i novi, revolucionarni interaktivni digitalni prijemnik sa novim atraktivnim korisničkim interfejsom, dodatnim funkcionalnostima „pogledaj propušteno“, „pogledaj ispočetka“ i aplikacijama. Novi prijemnik će doneti potpuno novo iskustvo gledanja televizije. Takođe, ove godine stiže i novi HD digitalni prijemnik sa mogućnošću interaktivnosti uz eksterni modem.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!