today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Telekom Srbija pokrenuo podkast Telcast

Telekom Srbija pokrenuo je svoj podkast pod nazivom Telcast i prvi je emitovan u petak, 19. maja. U podkastu će se govoriti o tehnologijama i inovacijama, muzici, filmovima, novim trendovima u medijima ali i komunikacijama, načinima na koje danas slušamo, gledamo i informišemo se.

Domaćin podkastaje poznato TV lice Minja Miletić koja će svakog drugog petka od 20 časova sa ekskluzivnim gostima razgovarati o tome šta čini njihov digitalni svet i kako im menja svakodnevicu. Prvi gost Telcast-a prošlog petka bio je generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić.

„Pokretanjem podkasta potvrđujemo da smo kompanija koja pokreće promene. Drago nam je što ćemo i na ovaj način razgovarati o tehnologijama, trendovima i telekomunikacijama koje čine današnji svet i u najvećoj meri ga menjaju i oblikuju. Verujemo da će ovo biti još jedan uspešan projekat naše kompanije koji će naići na veliko interesovanje publike“, kažu u Telekomu Srbija.

Svi zainteresovani Telcast mogu da gledaju na YouTube kanalu Telekom Srbija, ili ga slušaju na platformama Spotify, ITunes i Google podcast.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!