Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Tanja Vasojević pridružila se Why Not Agency

Nakon 10 godina rada u velikim domaćim i multinacionalnim korporacijama, Tanja Vasojević, nekadašnja direktorka korporativnih komunikacija u kompaniji Delta Holding, svoju karijeru nastavlja na poziciji Chief Growth Officer u agenciji Why Not.

„Velika je to promena, a promena je razvoj. Dugo sam u korporativnom svetu, a on sa sobom nosi određenu vrstu ograničenja, posebno za poziv koji sam odabrala. Sa velikim elanom, ali i planovima, pridružila sam se timu Why Not Agency. Njihova kultura i strategija poslovanja uklapaju se u ono u šta verujem i kao profesionalac. Takođe, videla sam priliku da radim sa doajenima naše industrije. Ne bih to propustila”, istakla je Tanja Vasojević.

Tanja je, iako mlada, veoma poznata biznis zajednici Srbije i iza sebe ima mnoštvo uspešno realizovanih projekata, kako u korporativnom svetu, tako i u građanskim inicijativama.

Miša Lukić, jedan od najistaknutijih poslovnih stručnjaka iz oblasti brend i biznis dizajna u ovom delu sveta, i partner u Why Not Agency, ne krije zadovoljstvo ovim velikim transferom na tržištu: „Raduje me što je Tanja u našem timu. Ona je primer renesansnog čoveka 21. veka koji poseduje brojne veštine, znanja i iskustva kojima će doprineti daljem razvoju i ostvarivanju vizije koju agencija Why Not ima u svojoj strategiji. Imamo velike planove za inostranstvo i to je ono gde vidim da će ona dati svoj veliki doprinos.”

Tanja Vasojević završila je međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Govori tečno engleski i ruski jezik. Učesnik je brojnih konferencija, istaknut je govornik i moderator, predsednik i član različitih stručnih žirija, koselektor je letnjeg Vivaldi foruma 2022. i 2023. Jedan je od osnivača i član nagrađivanog Udruženja za promociju turističkih potencijala Srbije – Putujuća petorka, koje je na društvenim mrežama, još od 2016. godine, poznato pod imenom TrippinSrbija.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!