Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Tamo gde je opasno, tu raste spasonosno!

Udruženje za tržišne komunikacije Srbije (UEPS) dodelilo je prestižnu Nagradu za životno delo osnivaču „McCann Grupe“ Srđanu Šaperu, na tradicionalnoj svečanosti povodom Dana propagandista. Žiri je imao u vidu praktično i teorijsko stvaralaštvo Srđana Šapera u svim sferama komunikacija, doprinos razvoju oglašavanja u našoj zemlji kao i značajan doprinos razvoju UEPS-a.
Tim povodom specijalno za Marketing mrežu Srđan Šaper je rekao: „Ne znam da li je ova nagrada došla u pravom trenutku, ali kada se Nagrada za životno delo dobije od strane žirija koji čine ljudi koji su vam na neki način konkurentni u agencijskom poslu, ali i kolege u marketingu, onda ona za mene ima posebnu vrednost. Nagrada za životno delo ima posebnu težinu, jer je ovakve nagrade najteže dobiti, ali su i najlepše. Takođe, ona je za mene, da tako kažem, podstrek za dalje, ali i prijatnije iznenađenje nego što sam mislio da će biti“.
Na pitanje šta bi mogao da savetuje svojim kolegama, Šaper je dodao: „Tamo gde je opasno, tu raste spasonosno. U svakoj krizi u svakoj problemu u životu čovek mora da nađe neki izlaz iz te situacije i da shvati to samo kao podstrek za dalje“.
Na istoj svečanosti pored Nagrade za životno delo, dodeljene su i godišnje UEPS nagrade za uspehe ostvarene na polju tržišnih komunikacija. Agencije iz „McCann Grupe“ osvojile su 15 nagrada, od toga sedam prvih mesta u više kategorija.

Autor: Ivana Parčetić

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!