Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Svetsko zlato za Hilandarsku 14

Na završenom Advertising Festivalu EPICA (Europe’s Premier Creativity Awards), New Moment Young & Rubicam Beograd osvojio je zlatno priznanje u kategoriji poster za rad Bazen, koji je kreiran za turističku agenciju Kielo.
U konkurenciji od skoro 4 hiljade radova iz 62 zemlje sveta, kreativni tim New Moment Young & Rubicam iz Beograda koga čine: Žarko Sakan, managing direktor regionalne Agencije, Svetlana Ćopić, kreativni direktor, Slaviša Savić, art direktor i Nemanja Špoljarić, fotograf bio je najbolji u svojoj kategoriji. Ujedno, ovo je jedini rad iz naše regije koji je osvojio nagradu na ovom prestižnom Festivalu.
Tim povodom, predsednik kompanije New Moment Young & Rubicam, Žarko Sakan je izjavio: „Ponosan sam što kompanija New Moment Young & Rubicam najstavlja tradiciju najnagrađivanije kuće na Balkanu – Hilandarske 14. Srce naše kompanije je upravo kreativnost i ovo priznanje samo potvrđuje sve ono u šta verujemo i pravac u kome vodimo našu kompaniju i naše klijente. Zlatno priznanje na Epici, jednom od najvećih festivala na svetu, dokazuje da kreativni i talntovani ljudi iz naše zemlje mogu ravnopravno da se takmiče sa najvećim kreativcima iz celog sveta i ne samo da se takmiče, već i da budu najbolji u konkurenciji sa najrazvijenijim zemljama sveta!„
Epica Awards je jedan od najznačajnijih svetskih advertising festival, koji je ove godine održan po 25. put. Jedinstven je po tome što žiri čine glavni urednici magazina o advertisingu iz celog sveta, uključujući Lurzers Archive (Austrija), Creative Review (London), Marketing Week (London) … Ova nagrada ima još veću vrednost, ako znamo da je od ove godine, Epica postala globalni festival, što znači da su u konkurenciju ušli najbolji radovi iz celog sveta.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!