Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

Svetsko priznanje za IAA mladog profesionalca

Đorđe Janković, član Sekcije mladih profesionalaca IAA Srbija, dobitnik je prestižnog priznanja IAA Inspire Award – Young Leader na globalnom nivou.

Priznanje se dodeljuje zaslužnim pojedincima koji su svojim radom doprineli unapređenju rada International Advertising Association (IAA). Dobitnik priznanja, inače zaposlen kao copywriter u agenciji Leo Burnett Beograd, bio je prvi predsednik Sekcije mladih profesionalaca, koja je u Srbiji osnovana pre nešto više od četiri godine. Sekcija se brzo razvijala i sprovela više projekata među kojima su godišnje okupljanje mladih zaljubljenika u marketinške komunikacije – IntegracIAA, susreti sa seniorima- At the table with, rad na Advertising Glossary-ju.

Kuriozitet je da su Jankovića kandidovale kolege iz Young Professionals, a da je odluku o najuspešnijima doneo žiri IAA Global. Povodom objavljivanja liste dobitnika priznanja (Pored Jankovića još šestoro nagrađenih u celom svetu) izjavu je dao i svetski predsednik IAA, Faris Abouhamad: “Ove mlade zvezde su pokazale da su pravi lideri koji ne samo da su posvećeni svom poslu, već i razvoju IAA. Naš fokus jeste na talentima, bez obzira da li su oni u učionicama ili kancelarijama. Verujemo da će se naša Young Professionals zajednica i dalje širiti i razvijati.”

U Hotelu InterContinental Lane u Londonu, na svečanoj večeri 18. maja, po prvi put će neko sa naših prostora preuzeti ovo priznanje.

Sekcija mladih profesionalaca funkcioniše u okviru IAA Srbija i okuplja mlade ljude koji imaju do pet godina iskustva rada u struci, odnosno one koji su na poslednjoj godini studiranja fakulteta na kojima sa izučavaju komunikacije.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koliko je kreativna industrija važna za razvoj privrede Srbije?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime

Molimo unesite Vaš komentar!