Svetski stručnjaci na devetoj Direct Media Akademiji

U toku je deveta po redu Direct Media Akademija. Uspešno su startovala dva modula – “Brending i marketinška strategija”, vodio je Mitja Tuškej , izvršni direktor Direct Media Slovenija i drugi modul otkrila nam je Marija Matić, Media Planning Director, pod nazivom “Komunikacijsko planiranje“.

Posećenost je dobra i sjajna atmosfera teče. Predstavnici agencija i kompanija zajednički rade u okviru DMA radionica.

Pred nama su veliki izazovi. Sutra nas očekuje još predavanja, prezentovanja grupnih zadataka i dodela diploma, dok poslednji dan Direct Media Akademije planiran za petak 18. maj donosi pravu poslasticu. Organizatori su se potrudili da ovaj dan ima festivalski karakter i u Beograd su doneli dva izvanredna predavača Jonas Kjellberg-a, jednog od osnivača Skajpa i izvršnog direktora u periodu njegovog velikog rasta i Faris Yakob-a, marketinškog konsultanta sa ekspertizom u oblasti inovacija. Oni će nam doneti priču o “game changer-ima”, putu koji je potrebno prevaliti da bismo inovirali poslovanje i digitalno se transformisali. Doneće nam i odgovore na pitanja zašto su neke kompanije, marketinške agencije i pojedinci danas inovativniji od drugih i kako da učimo od njih i ostvarujemo svoje snove.

Nadamo se da ste spremni i nestrpljivi da svoje snove uporedite sa snovima svetskih stručnjaka iz oblasti advertajzinga. DMA 2018. Ima san i on upravo počinje. Uživajte, ljubitelji dobrih ideja i budućih trendova!


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari