Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

BIZNIS HUB

spot_img

ISPRATI

Svetske zvezde marketing i advertajzing industrije dolaza u Portorož

REGION – Svetski poznati marketing stručnjaci, koje ste imali prilike da slušate samo na najvećim festivalima širom sveta, krajem marta dolaze u Portorož. Ove godine, po prvi put u istoriji, Slovenski oglašivački festival (SOF), najvažniji i najveći godišnji događaj iz oblasti marketinga i advertajzinga u Sloveniji, otvara svoja vrata delegatima iz regiona.
SOF će, ove godine, biti održan od 26. do 28. marta u Portorožu. Tokom tri festivalska dana, imaćete prilike da čujete najpoznatije svetske stručnjake, koje inače možete da vidite samo na najvećim svetskim konferencijama, poput Kentara Kimura i Geoffrey Hantsona. Kimura je izvršni kreativni direktor i su-osnivač kompanije Hakuhodo Kettle iz Tokija, koja je osvojila 13 lavola na prošlogodišnjem Kanskom festivalu. U Kanu, Kentaro Kimura osvojio je publiku svojim predavanjem pod nazivom „1+1=3: Formula za kreativne alhemičare“.
Geoffrey Hantson izvršni je kreativni direktor u kompaniji Duval Guillaume Modem sa sedištem u Antverpenu (Belgija) od 2006. godine. Od tada agencija je dobila brojne međunarodne Grand Prix nagrade, zlatna i srebrna priznanja na svim velikim svetskim festivalima (Cannes, Eurobest, Clio, One Show…). U protekle dve godine, ova agencija uspela je da osvoji 25 kanski lavova, od kojih je 11 zlatnih, a proglašeni su i agencijom godine u kategoriji medija.

Osim ova dva svetska stručnjaka, učesnici festivala imaće prilike da čuju i Claudiu Navarru, menadžera za marketing i komunikacije za Centralnu i Južnu Evropu u kompaniji Coca-Cola, koja je, između ostalog, zadužena za izradu marketinških strategija za sve ključne brendove kompanije u 23 zemlje regiona. Učesnicima, 23. po redu, SOF-a predstaviće se i Ian Sutherland, zamenik dekana za istraživanja i šef doktorskih studija na IEDC – Bledskoj školi menadžmenta, čiji je rad usmeren na upravljanje, kreativne i strateške procese, razvoju kreativnosti zasnovanu na liderstvu, kao i dr Christophera Engla, generalnog direktora kompanije Brand: Trust i stručnjaka za brendiranje i marketing turističkih destinacija, čiji je projekat „Südtirol umbrella brand“, koji je prepoznat kao primer dobre prakse. Na ovogodišnjem SOF-u predavanje će održati i Lazar Džamić, direktor za strateško planiranje u kompaniji Kitcatt Nohr Digitas, koji je jedan od najiskusnijih digitalnih stratega u Velikoj Britaniji.

Tema ovogodišnjeg festivala biće „Novi odnosi u marketing i advertajzing industriji“. „Pokretačka snaga u našoj industriji se menja. Rezultati u poslovanju i komunikaciji mogu se ostvariti samo ako postoji iskreni odnos između bredova i potrošača, između onih koji preuzimaju rizik i onih koji su oprezni, između novih tehnologija i istinske kreativnosti. Zato ćemo tokom trajanja Festivala postaviti pitanja – kakva je danas veza između brenda i potrošača, koji je odnos između kreativnosti i efikasnosti, kako ćemo izgraditi uspešnu komunikaciju timova, da li upotreba tehnologija garantuje uspeh ili dobra priča ima veći efekat“, rekla je Barbara Modic, predsednica Festivala i direktorka agencije Pristop Media.

Slovenska oglašivačka komora, koja je organizator Festivala, pripremila je specijalnu ponudu za učesnike iz regiona. Za više informacija, molimo Vas da se obratite na mejl sof@soz.si.

Marketing mreža je ponosni medijski partner 23. po redu Slovenskog oglašivačkog festivala.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!