Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Svetska nagrada za agenciju Kliping

Agencija Kliping, na svetskom takmičenju merenja i vrednovanja medijskih objava, osvojila je srebrnu nagradu, koju dodeljuje Međunarodno udruženje za komunikacijsko merenje i evaluaciju medijskih objava – AMEC.
AMEC nagrade dodeljuju se najboljim i najoriginalnijim projektima na području merenja i analize medijskih sadržaja. Ovu nagradu agencija Kliping je osvojila u kategoriji inovacija i to za inovativnu platformu praćenja, analize i planiranja medijskih objava – Kliping MAP. Platforma na originalan način sjedinjuje različite medijske sadržaje iz klasičnih i društvenih medija a najveća prednost su brže i ažurnije analize obuhvaćenih medijskih sadržaja.
„Radujemo se nagradi jer ona predstavlja profesionalnu potvrdu našeg rada. Iako možda zvuči da je praćenje i analiza medija lak i rutinski posao, on to ipak nije. Intenzivnim razvojem društvenih medija i informacijskih tehnologija promenio se i okvir praćenja i analize medija. Razvoj koji podrazumeva dinamičnost i jednostavnost praćenja je jedan od naših ključnih ciljeva. Kliping MAP – naša platforma za praćenje i analizu medijskih objava, je platforma koja efikasno odgovara na te izazove. Sa njom je upravljanje medijskim informacijama jednostavno, pošto na jednoj jedinoj web platformi možete pretraživati medijske sadržaje, oglase, analizirati ih, sagledati trendove, prepoznati najvažnije medije i utvrditi kako se sadržaji iz tradicionalnih medija prepliću sa događajima i trendovima u društvenim medijima”, izjavila je direktorka agencije Kliping Divna Brkić Hendrickx.
Međunarodna agencija za komunikacijska merenja i evaluaciju – AMEC je sinonim za visoke standarde i inovativna rešenja u oblasti merenja i evaluacije komunikacija. Nagrade AMEC koje su ove godine dodeljene jedanaesti put, podstiču i nagrađuju posebna dostignuća, inovacije i projekte u oblasti istraživanja, merenja i evaluacije medijskih sadržaja. Ovogodišnji susret, kojem su prisustvovali predstavnici iz 48 zemalja sa svih kontinenata, protekao je u znaku traženja novih načina razmišljanja o tome kako meriti efikasnost odnosa sa javnošću. AMEC ima više od 100 članova iz 40 zemalja, među kojima su i svetski poznate agencije i udruženja iz oblasti odnosa s javnošću kao što su: Ketchum, MSL, Edelman, Weber Shandwick, Waggener Edström i druge.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!