Sve što ste ikada hteli znati o Señoru, a niste uspeli izguglati

REGION – U petogodišnjem radu kreativna agencija Señor kreirala je neke od najzanimljivijih kampanja i brandinga na ovim prostorima.

U prošlih su nekoliko godina osvojili nagrade za najbolju agenciju u regiji na BalCannesu, kampanju godine na IdejiX, Best in show za najbolju digitalnu kampanju na MIXX-u, najbolju hrvatsku i regionalnu ambalažu na Cropaku i Regpaku, nagradu za najbolji spoljni oglas na Outwardu i mnoge druge, a priznanja su, kao i rođendan, proslavili – radno! Za ovu godišnjicu sebi su poklonili novu web stranicu senor.hr kako bi te projekte prikazali u pravom svetlu.

„Nismo se nikad furali na veze i vezice, važno nam je da radimo dobre stvari koje prepoznaje publika s kojom želimo raditi. To je nemoguće bez partnera sličnog senzibiliteta i stava. Zato smo u prvi plan na novom webu gurnuli radove iz kojih se najbolje vidi naš način razmišljanja, strateški pristup, inoviranje u mediju, formi i sadržaju te izvrsna produkcija. Želimo da se posetioci weba, koji sadržaj i način na koji je nastajao prepoznaju kao nešto njima blisko i kvalitetno, požele javiti i sarađivati, bilo kao budući kolege ili klijenti“, rekao je Vanja Blumenšajn, Vrlo kreativni direktor, Señor.

Iz tog je razloga novi www.senor.hr koncipiran kao Señorov portfolio; svi važniji projekti opisani su u detaljnim case studyjima, koji prikazuju kako je tekao proces razmišljanja – od briefa, detekcije problema i insighta pa sve do kreativnog rešenja i najvažnijih materijala. Kako su sve uključene strane bitne za dobar finalni proizvod, ključni ljudi čitaocima daju i mali pogled iza kulisa na kraju napisanih case studyja. Nisu zaboravljene ni nagrade, ali i ovde kao posledica, šlag na torti dobro odrađenih kampanja i projekata – i kao vizuelni break između proučavanja projekata – odmorite se uz videe konfeta, koje je bilo jednako zabavno snimati kao i gledati.

Od ostalih sadržaja, tu je i priča o Señoru, blog na kojem možete čitati postove señora i señorita, shop sa Señorovim merchom – od unBLOKa i Uzorka stolice pa do plakata Umjetnost feedbacka, grafika Sjetan Božić, posebnih izdanja Iskrenih vina… Negde na stranici sakrili su i mini-kampanju za promociju čitanja, a tu iznenađenjima nije kraj – iz Señora vas izazivaju da ih sami otkrijete i u procesu (bolje) upoznate njihove kreatore.

Showreel ožujak 2019 from Señor on Vimeo.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari