Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Sve što ste ikada hteli znati o Señoru, a niste uspeli izguglati

REGION – U petogodišnjem radu kreativna agencija Señor kreirala je neke od najzanimljivijih kampanja i brandinga na ovim prostorima.

U prošlih su nekoliko godina osvojili nagrade za najbolju agenciju u regiji na BalCannesu, kampanju godine na IdejiX, Best in show za najbolju digitalnu kampanju na MIXX-u, najbolju hrvatsku i regionalnu ambalažu na Cropaku i Regpaku, nagradu za najbolji spoljni oglas na Outwardu i mnoge druge, a priznanja su, kao i rođendan, proslavili – radno! Za ovu godišnjicu sebi su poklonili novu web stranicu senor.hr kako bi te projekte prikazali u pravom svetlu.

„Nismo se nikad furali na veze i vezice, važno nam je da radimo dobre stvari koje prepoznaje publika s kojom želimo raditi. To je nemoguće bez partnera sličnog senzibiliteta i stava. Zato smo u prvi plan na novom webu gurnuli radove iz kojih se najbolje vidi naš način razmišljanja, strateški pristup, inoviranje u mediju, formi i sadržaju te izvrsna produkcija. Želimo da se posetioci weba, koji sadržaj i način na koji je nastajao prepoznaju kao nešto njima blisko i kvalitetno, požele javiti i sarađivati, bilo kao budući kolege ili klijenti“, rekao je Vanja Blumenšajn, Vrlo kreativni direktor, Señor.

Iz tog je razloga novi www.senor.hr koncipiran kao Señorov portfolio; svi važniji projekti opisani su u detaljnim case studyjima, koji prikazuju kako je tekao proces razmišljanja – od briefa, detekcije problema i insighta pa sve do kreativnog rešenja i najvažnijih materijala. Kako su sve uključene strane bitne za dobar finalni proizvod, ključni ljudi čitaocima daju i mali pogled iza kulisa na kraju napisanih case studyja. Nisu zaboravljene ni nagrade, ali i ovde kao posledica, šlag na torti dobro odrađenih kampanja i projekata – i kao vizuelni break između proučavanja projekata – odmorite se uz videe konfeta, koje je bilo jednako zabavno snimati kao i gledati.

Od ostalih sadržaja, tu je i priča o Señoru, blog na kojem možete čitati postove señora i señorita, shop sa Señorovim merchom – od unBLOKa i Uzorka stolice pa do plakata Umjetnost feedbacka, grafika Sjetan Božić, posebnih izdanja Iskrenih vina… Negde na stranici sakrili su i mini-kampanju za promociju čitanja, a tu iznenađenjima nije kraj – iz Señora vas izazivaju da ih sami otkrijete i u procesu (bolje) upoznate njihove kreatore.

Showreel ožujak 2019 from Señor on Vimeo.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!