Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

BIZNIS HUB

spot_img

ISPRATI

Studio B proslavio 42. rođendan

U podnožju palate Beograd, njegove druge kuće, uz Vrelo života, njegovu fontanu, od juče i zvanično stoji podsetnik na Đoku Vješticu. Ovde će ga upoznati nove, a sećati ga se nekadašnje generacije beograđana odraslih uz Studio B, saopštila je ova televizija, povodom obeleževanja 42. rođendana.
– On je išao napred sa istinom. Kol’ko god da košta ne bojte se, idite napred. Istina nema alternativu, istina je jedna. Samo sa istinom i dobročinstvom u srcu i vi ćete pobediti, izjavila je Nada Vještica, supruga Đoke Vještice.
– Kad sam diplomorao, imao je običaj da me stalno proziva i šali se – profesore Timofejev, a ja sam njemu, ne u šali odgovarao – vi ste jedini profesor. E, pa profesore, ovo je najmanje što smo mogli da uradimo i hvala svima što ste došli danas, kazao je Aleksandar Timofejev, direktor i glavni i odgovorni urednik RTV Studio B.
Na 42. rođendan upoznali smo neke od najvernijih slušalaca našeg radija. I ponosno predstavili beograđanima one koji su život u našem gradu učinili boljim mestom – dobitnici ovogodišnje nagrade „Najbeograđanin“ tim Strawberry energy, za prvi javni solarni punjač za mobilne telefone.
– Nema lepšeg priznanja nego onog od zajednice iz koje potičete, a sama nagrada je neverovatno šarmantna i lepa, slobodno mogu da kažem najšarmantnija koju smo dobili i ovaj dan i sve što smo radili ostaće u najlepšem sećanju, istakao je Miloš Milisavljević, jedan od dobitnika nagrade.
Pre 42 godine zasvetleo je prvi put mali gradski svetionik. A ko je tog 1. aprila 1970-te, slušao radio, čuo je Acu Kostića i intervju sa gradonačelnikom Beograda Brankom Pešićem. Tako je nastajao današnji simbol Beograda.
– To što je Studio B tih prvih dana uradio i uhvatio, to, eto, i danas živi i želim da još dugo godina radite i živite i da se sećate Đoke, Duška Radovića, Dragana Jelića i ako neko hoće, nek se seti i Ace Kostića, naglasio je Aleksandar Kostić, nekadašnji novinar Studija B.
– Studio B je bio s jedne strane moj posao, s druge strane velika ljubav. Dan danas dogodi se da imam neku vrstu košmarnog sna, sanjam da je džingl krenuo, vesti počinju, špica, a ja vesti nemam, dodao je Dragan Kojadinović, nekadašnji direktor Studija B.
Obeležavanje 1. aprila, dana Studija B počelo je polaganjem venaca na spomenik Dušku Radoviću, čuvenom novinaru i aforističaru koji je kao niko opisivao najbolji pogled na Beograd.

Izvor: Studio B

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!