Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Studena i Imago Ogilvy plešu na GUC GUC

REGION – Svi znaju priču o preporučenoj dnevnoj dozi vode, ali retko ko stvarno pazi da redovno popije guc. Kako bi nas na fun način podsetili na važnost hidriranja, Studena i Imago predstavljaju soundtrack i spot koji su čistu izvorsku vodu neočekivano pretvorili u zabavno party piće.

Kada se radi o nošenju sa svakodnevnim mentalnim i fizičkim naporima ne treba izmišljati toplu vodu. Umor, pad koncentracije, suv ten, glavobolja, oscilacije u kilaži i još toliko toga što nas ponekad muči može nestati uz pravilno hidriranje. Voda je odavno zlatno pravilo za zdrav život, a jednako tako dobar ‘oldie but goldie’ je i jedan muzički hit.

Guc Guc je obrada party evergreena podjednako obožavanog od ekipe koja je uz njega plesala na vrhuncu domaće dance scene 90-ih, ali i mlađe generacije koja je danas žedna dobre zabave.

Smešni lyricsi i catchy ritam zajednom stvaraju pitak podsetnik na hidriranje koji će nam brzo ući pod kožu. Nova verzija ove pesme poslužila je i kao temelj za reklamni spot koji je sve samo ne klasičan.

Mešavina ilustracija, snimanih igranih i animiranih kadrova stvara spoj savremene internet estetike i lude retro nostalgije koja je osveženje i za oči i za uši, sa puno easter-eggs detalja koje ćemo još dugo otkrivati.

Najzanimljiviji deo spota čine glumci koji se savršeno uklapaju u #prirodnoJa filozofiju, pokret kojim Studena već godinama daje podršku svim vrstama različitosti i zalaže se za slobodu razmišljanja, odevanja i izražavanja.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!