Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Studena i Imago Ogilvy plešu na GUC GUC

REGION – Svi znaju priču o preporučenoj dnevnoj dozi vode, ali retko ko stvarno pazi da redovno popije guc. Kako bi nas na fun način podsetili na važnost hidriranja, Studena i Imago predstavljaju soundtrack i spot koji su čistu izvorsku vodu neočekivano pretvorili u zabavno party piće.

Kada se radi o nošenju sa svakodnevnim mentalnim i fizičkim naporima ne treba izmišljati toplu vodu. Umor, pad koncentracije, suv ten, glavobolja, oscilacije u kilaži i još toliko toga što nas ponekad muči može nestati uz pravilno hidriranje. Voda je odavno zlatno pravilo za zdrav život, a jednako tako dobar ‘oldie but goldie’ je i jedan muzički hit.

Guc Guc je obrada party evergreena podjednako obožavanog od ekipe koja je uz njega plesala na vrhuncu domaće dance scene 90-ih, ali i mlađe generacije koja je danas žedna dobre zabave.

Smešni lyricsi i catchy ritam zajednom stvaraju pitak podsetnik na hidriranje koji će nam brzo ući pod kožu. Nova verzija ove pesme poslužila je i kao temelj za reklamni spot koji je sve samo ne klasičan.

Mešavina ilustracija, snimanih igranih i animiranih kadrova stvara spoj savremene internet estetike i lude retro nostalgije koja je osveženje i za oči i za uši, sa puno easter-eggs detalja koje ćemo još dugo otkrivati.

Najzanimljiviji deo spota čine glumci koji se savršeno uklapaju u #prirodnoJa filozofiju, pokret kojim Studena već godinama daje podršku svim vrstama različitosti i zalaže se za slobodu razmišljanja, odevanja i izražavanja.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!