today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Stigli su Pioniri!

Agencija „Pioniri / Communications“ počela je zvanično sa radom prvog februara.
Kako kažu, nakon višegodišnjeg profesionalnog iskustva, godina blogovanja i školovanja kroz svet oglašavanja, kada su se sve kockice sklopile, želeći da ponude nešto sveže tržištu marketinških usluga u Srbiji, prerasli su u agenciju.
Nisu ni klasična ATL, ni digitalna, već savremena agencija koja može da isprati sve relevantne komunikacione oblike, navodi se na sajtu agencije www.pioniri.com. Verujući da ideja može biti veća od samog medija koji je prenosi, imaju za cilj da brišu medijske granice, ali i da za svoje ideje osvajaju neistražene medijske prostore. U novoosnovanoj agenciji rade mladi, ali iskusni ljudi, koji mogu da ponude uslugu koja će pomerati standarde, a klijente učiniti zadovoljnim.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!