Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Stigao je iBlic!

Posetioci koji Blicov sajt čitaju preko mobilnog telefona sa androidovim operativnim sistemom bili su veoma zadovljni novom aplikacijom za mobilne telefone, navodi se na sajtu ovih dnevnih novina. Blic je spremio i aplikaciju za uređaje sa IOS operativnim sistemom, pre svega za „ajfon“, ali uz mogućnost instaliranja na „ajped“ i „ajped tač“. Pomoću ove aplikacije korisnici će moći da na „Blicovom“ sajtu gledate galerije fotografija, video klipove, linkove ka drugim vestima i drugi sadržaj.
Poput „Blicove“ android aplikacije, koja je popularna domaća aplikacija sa preko 140.000 preuzimanja, IOS aplikacija omogućava korisnicima brz i jednostavan pristup vestima, mogućnost ostavljanja komentara, gledanje galerija, vremenske prognoze, kao i čitanje vašeg omiljenog „Blic“ stripa. Galerije će korisnici sada moći da gledaju u opciji „plej“, ili pojedinačno, sliku po sliku. Tu je i mogućnost zumiranja fotografija (pinch to zoom), koja se odnosi i na popularni „Blic strip“ Marka Somborca. Razlike između pristupa sajtu Blica sa računara ili mobilnog telefona ovim izmenama su svedene na minimum.

„Blicovu“ aplikaciju za mobilne uređaje sa operativnim sistemom IOS možete preuzeti ovde.

Izvor: Blic

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!