today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Stefan Sagmeister dolazi na ovogodišnji Golden Drum

Tradicionalni međunarodni festival oglašavanja, Golden Drum, koji će se održati od 9. do 11. oktobra u Portorožu i Piranu na slovenskoj obali, najavio je prve predavače ovogodišnjeg festivala.
Stefan Sagmeister, svetski poznati dizajner agencije Sagmeister & Walsh iz Njujorka, koji je dizajnirao albume nekoliko američkih muzičara, kao što su The Rolling Stones, Lou Reed, Aerosmith, David Byrne, zatim je radio i za Guggenheim Muzej i TV mreža HBO, dolazi na 20. međunarodni festival oglašavanja, Golden Drum, koji organizuje Slovenačka Advertising Komora. Stefan retko drži predavanja u Evropi, tako da njegovo predavanjima u Portorožu u oktobru ne treba propustiti. Rođen je u Austriji, ima Master diplomu sa Univerziteta primenjenih umetnosti u Beču i Masters Pratt Instituta u Njujorku. Nakon diplomiranja je bio kreativni direktor Leo Burnett Hong Kongu i agencija M & Co u Njujorku.
Pored Stefana na Golden Drum-u predavanja će održati i druga zvučna imena iz sveta marketinga, oglašavanja, dizajna, digitalnog marketinga… Neka od tih imena su: Donald Gunn, osnivač i direktor svetski poznatog Gunn Report-a, publikacije koja rangira kreativna dostignuća; Folker Wrage, kreativni regionalni direktor agencije McCann World Group; Rogier Croes, vizionar, tvorac novih veb trendova iz mreže MEC; Mikhail Elagin, Glavni kreativni direktor ruske nezavisne agencije Twiga, koja se smatra jednom od najuspešnijih agencija u regionu i svetu; Ravid Kuperberg, trener u kreativnom oglašavanju i Christian Mix-Linzer, jedan od najznačajnijih umetnika Berlina.

Više informacija pronađite na http://www.goldendrum.com/.

Marketing mreža će, kao i prethodne godine, medijski podržati Golden Drum Festival.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!