Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Šta sve nema neobična bilbord kampanja?

Tražiš stan sa malom kirijom? Nema. Ili možda posao u struci? Nema.

Ovih dana pojavili su se intrigantni bilbordi i skrenuli pažnju javnosti neuobičajenim komunikacionim pristupom. I to na način koji je relevantan za svaku lokaciju na kojoj se rešenja nalaze, dotičući se i aktuelnih gradskih tema. Pa ćete tako u blizini pijaca saznati da tu ne možete da nađete kamen za kupus, u prometnoj gradskoj ulici da nema parking mesta, a u okolini velikoprodajnog lanca gde je skoro bila tuča oko aparata za vafle – da nema aparat za vafle itd.

U pitanju je novi brend onlajn shopa za mobilne telefone koji već samim nazivom nagoveštava svoju specifičnost – Fonly. Branding i kreativa agencije Leo Burnett pod sloganom „Telefoni i samo telefoni“ osvanuli su na OOH i digital kanalima. Kako bi istakli čime se Fonly bavi, istakli su sve čime se ne bavi.

U vremenu sve veće popularnosti onlajn šoping platformi koje nude doslovno sve na jednom mestu, izazov je bio privući pažnju brendom koji se bavi isključivo onlajn prodajom mobilnih telefona i dodatne opreme za njih.

Dakle, ukoliko tražite jedan svakidašnji i monoton mobile shop brend – nema.

 

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!