Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Šta sve možeš sa svojim domenom…

Korisnici Interneta u Srbiji konačno mogu na jednom mestu da saznaju sve načine korišćenja sopstvenog internet domena. Registar nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS) pokrenuo je edukativno-promotivnu kampanju nazvanu „Šta sve možeš sa svojim domenom…“, u kojoj je dat odgovor na to pitanje kroz sedam poučnih primera, na zanimljivo ilustrovanom i korisnim sadržajem bogatom sajtu www.domen.rs.
Najpre ono što svi znaju – da naziv domena čini adresu vašeg internet sajta, preko koga svako može da vas pronađe brzo i lako. Oni koji imaju sajt namenjen srpskom tržištu, treba da znaju i da Gugl u lokalnoj pretrazi daje prednost nacionalnim internet domenima, kao što su .RS i .СРБ. Manje je poznato da svako može da naziv domena upotrebi kao deo svoje imejl adrese, i da tako uvek komunicira pod svojim sopstvenim domenom, bez obzira na promenu provajdera.
Preduzetniji internet korisnici mogu da na domenu razviju svoj internet biznis, i tako profitiraju od korisnog internet sadržaja ili internet servisa koji pružaju. Oni koji žele da se bave trgovinom preko Interneta, mogu da po domenu daju naziv svojoj online prodavnici i da tako stvaraju novac 24 sata dnevno, 365 dana u godini.
Registrovan naziv domena može i da zaštiti ideju za neki budući posao ili projekat, pa je za kreativne ljude preporuka da ih registruju čim pomisle da su došli do dobre ideje. Prepoznatljivi nazivi internet domena su mamac za preprodavce, zato poslovni ljudi treba da ih preduhitre i registracijom da zaštite nazive svojih brendova, proizvoda ili usluga. Da bi se izdvojili u mnoštvu korisnika Interneta, pojedinci mogu da zaštite svoj lični sajber identitet registracijom sopstvenog naziva domena, tako da svi na Internet znaju i ko su i gde su.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!