Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Šta radi glumačka porodica Jovanović u porodilištu?

“Iskustvo vođenja trudnoće i porođaja je izuzetno značajno ne samo za ženu, nego za čitavu porodicu. Svesni toga, u MediGroup sistemu svakoj ženi pristupamo prijateljski i profesionalno od trenutka kada uđe u našu ustanovu. Sa ciljem da dočaramo atmosferu i uslove koje pružamo, kao i da poručimo da su naša vrata otvorena za sve pacijente, kreirali smo najnoviju kampanju za promociju porodilišta u okviru koje će danas premijerno biti emitovana televizijska reklama”, najavila je Dunja Ivanović, direktorka marketinga, MediGroup.

Radosne i na momente komične porodične trenutke uoči dolaska prinove, i ovoga puta dočaraće glumačka porodica Jovanović.

“Vrhunski lekari, nasmejane sestre, udobnost i pažnja na svakom koraku jedna je od ključnih rečenica u reklami, jer ona najbolje ilustruje doživljaj naših pacijentkinja. O tome svedoči i činjenica da nam se mnoge porodilje vraćaju i biraju MediGroup za vođenje i naredne trudnoće i porođaj. Za ovih devet godina, rođeno je više od 4.500 beba, a njihovi roditelji prepoznali su našu ustanovu kao visoko stručnu i pouzdanu i ukazali nam svoje poverenje”, ističe Ivanović.

Tim vrhunskih, stalno zaposlenih lekara, najsavremenija medicinska oprema, udobnost i sveobuhvatna briga za mame i bebe jesu osnovne odlike po kojima je porodilište MediGroup sistema izgradilo visoku reputaciju u Srbiji. Od osnivanja 2013. godine, ovo porodilište je simbol jedne od najboljih privatnih ginekoloških i akušerskih praksi, kao i vrhunske pedijatrijske i neonatološke ekspertize.

 

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!