Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

Šta je neophodno za uspeh u IT preduzetništvu?

Inovacija. Inovacija. Inovacija. Ovo je najjednostavniji odgovor na zadato pitanje, ali i najrealniji. Zapravo, IT tehnologija tako brzo napreduje da moramo biti u dobroj formi i hvatati korak uz nju, čak i mnogo više nego u bilo kojoj drugoj oblasti. Druga činjenica je da se u skoro svim oblastima tehnologija prepliće i čini naš posao daleko uspešnijim. Zato, hteli, ne hteli, mi je moramo primeniti, a naš bolji učinak nekad baš zavisi samo od njene naprednosti. Zato se postavlja pitanje: koliko želimo biti uspešni tj. koliko želimo da naučimo o inovacijama u IT tehnologiji?

Ako su naša stremljenja visoka, onda je red da pogledamo budućnosti u oči i da se pripremimo na stalno usavršavanje. INAT samit je jedna od najsavremenijih konferencija u IT sferi i ona će nam predstaviti sve najaktuelnije izazove sa kojima se sreću mnogi profesionalci tokom rada.

Drugi po redu INAT samit će se održati sa centralnim događanjima u Domu omladine u Beogradu 13. i 14. aprila pod sloganom od e-migracije do digitalne transformacije.
Kao učesnici, imaćemo prilike da saznate od prekaljenih IT profesionalaca između ostalog:

 • kako da restruktuiramo IT kompaniju i timove inženjera i netehničkog osoblja;
 • kako da uspešno primenimo veštačku inteligenciju i blokčejn u biznisu, a kada ih ne koristiti;
 • šta treba da znamo o e-sports i IT zanimanjima budućnosti koji mladima postaju karijerni poziv;
 • kako da dupliramo svoju produktivnost tokom 24 sata;
 • kako da odaberemo najbolje klijente i zaposlene sa kojima ćemo dugoročno sarađivati.

Ove godine INAT je odlučio da misli više koraka unapred i da nam sve ove savremene novitete predstave vodeći međunarodni IT profesionalci, marketari i dizajneri. Stoga, očekuju vas razgovori sa:

 • Vilijemom Le Vor-Berijem, senior liderom u IBM-u u Americi koji je zadužen za Watson i cloud tehnologije
 • Deni Kridom, šestostrukim dobitnikom nagrade Brajan Trejsi za najbolji prodajni učinak na svetskom nivou koji je konsultovao više od 400 IT biznisa radi uspešne transformacije poslovanja
 • Frankom Koinom, osnivačem kompanije MHT SRL, ERP & CRM Sistem Integrator, koja postoji od 1997. godine, dok on radi i kao konsultant za digitalnu transformaciju.
 • Oanom Bourai, projektnom menadžerkom The European Young Innovators Forum, vodeće organizacije za mlade IT profesionalce i inovatore iz Brisela, i osnivačice Romanian IT koja pokreće globalni program mentorstva
 • Lazarom Džamićem, kreativnim strategom, Xooglerom, predavačem na Fakultetu za medije i komunikacije
 • Marijom Desivojević-Cvetković, višom potpredsednicom Delta Holdinga za strategiju i razvoj
 • Milošom Borenovićem, direktorom produkt menadžmenta u kompaniji TeleSign.

Više informacija pronađite OVDE.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koliko je kreativna industrija važna za razvoj privrede Srbije?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime

Molimo unesite Vaš komentar!