today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Srpska asocijacija menadžera dodelila godišnje nagrade

Srpska asocijacija menadžera i ove godine tradicionalno je održala najprestižnji SAM Gala događaj, u okviru koga je najboljim pojedincima i kompanijama, dodelila godišnje nagrade, za uspehe i doprinose koje su ostvarili ove poslovne godine.

Najboljim menadžerima, liderima 21. veka, ove godine nagrade su dodeljene u četiri kategorije: Menadžer godine, Mladi menadžer godine, Poslodavac godine, kao i Društveno odgovorna kompanija godine.

Laskava titula „Menadžer godine“ zbog izuzetnih poslovnih poteza i rezultata, inovativnosti i vizionarskom pristupu, pripala je Jeleni Galić, predsednici Izvršnog odbora AIK Banke. Primajući nagradu, Jelena Galić je izjavila: Izuzetno mi je draga nagrada jer dolazi od najboljih menadžera naše zemlje. Želim da čestitam svim finalistima i dobitnicima na priznanjima. Citirala bih Ajnštajna koji je rekao da je život kao vožnja biciklom, treba neprestano da idete i ne stajete da ne biste izgubili ravnotežu. Želim nam svima da idemo samo napred, a da nagrade  budu motiv za dalja osvajanja.Nagradu je dodelio predsednik SAMa, Dragoljub Damljanović.

Kao mlada nada poslovne zajednice, prepoznat je Milan Matić, CEO, Delta Transportni Sistem, koji je poneo priznanje u kategoriji „Mladi menadžer“. Nagradu je dodelio Vlastimir Vuković, predsednik Izvršnog odbora NLB Komercijalne banke. Zahvaljujući na dodeljenoj nagradu Matić je istakoa da je ova nagrada rezultat svih ljudi kojima je okružen i privatno i poslovno i zahvaljujući njima je danas takav čovek. On se zahvalio i asocijaciji, jer iz godine u godinu pokazuje koliko su značajni za privredu kompanije, menadžere koji dobijaju priliku da stiču dragoceno iskustvo.

Kompanija koja je u ovoj godini ponudila najbolje radne uslove i osvojila nagradu „Poslodavac godine“ je Generali Osiguranje Srbija. Nagradu je uručio član žirija, Mihailo Jovanović, ministar informisanja i telekomunikacija.

Dobitnik nagrade u kategoriji „Društveno odgovorna kompanija“ je OTP banka. Nagradu je uručila članica žirija, Neda Lazendić, Country Manager Serbia, WV International.

Pored glavnih kategorija, ove godine, žiri dodelio je i dva posebna priznanja. Želeći da istakne važnost obrazovanja i vrednosti koje kroz školovanje dobijaju naša deca, a ujedno simbolično uputi podršku onima koji utiču na budućnost mladih, žiri je zahvalnost kroz specijalnu nagradu uputio svim prosvetnim radnicima Srbije. Ovo priznanje obrazložio je član žirija i član Upravnog odbora SAMa, Dejan Ranđić, generalni direktor DNA Communications.

Žiri je odlučio da drugo posebno priznanje dodeli medijskoj kući Bloomberg Adria zbog posebnog zalaganja u promovisanju i davanju značaja ekonomskim temama u regionu. Izvršna direktorka SAMa, Jelena Bulatović, nagradu je uručila Vesni Damjanić, glavnoj i odgovornoj urednici Bloomberg Adria.

 

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!