Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Srbija dobila Okean kreativnosti!

Od danas je na adresi http://okeankreativnosti.rs/ svim kreativcima u Srbiji, a i šire, omogućeno da se predstave, promovišu svoje radove, kao i da sarađuju. Okean kreativnosti je portal koji je fokusiran na slike, grafike i fotografije, ali je otvoren i za primenjeni dizajn i arhitekturu, marketinške kampanje, strit art, hobi aktivnosti, ručne radove itd. Svi zainteresovani mogu da na portal postavljaju svoje materijale bez nadoknade za to. Radove je moguće pregledati, komentarisati, ocenjivati i deliti na društvenim mrežama. Na taj način obezbeđena je dinamičnost, popularnost i održivost projekta Okean kreativnosti, koji je jedan od nagrađenih u Telekomovom konkursu pod nazivom „Uradi nešto“.
Nemanja Đurić, filozof i komunikolog, autor ovog projekta rekao je: „Ovim projektom želimo da podignemo infrastrukturu, most, koji će spajati kreativce sa jedne i one koji su zainteresovani za njihovo angažovanje sa druge strane. Svedoci smo novog talasa kreativnosti u Srbiji. Na društvenim mrežama i po zidovima velikih gradova vidimo reakciju kulture na kič i šund kojima smo svakodnevno izloženi. Cilj ovog projekta je da taj talas artikuliše i pojača. Bilo da se radi o strit artu, tatu artu, fotografiji, nakitu, graderobi, čak i gastronomiji, dobrodošli ste u okean. Mi ne sudimo o tome šta je kreativno, šta nije, šta je umetnost, a šta zanat.“
Cilj ovog projekta je da se kreativnim ljudima omogući da se predstave, promovišu svoja dela, sarađuju, inspirišu se, a u budućnosti i da prodaju radove. Okean kreativnosti je nastao, kao rezultat društveno odgvorne inicijative „Uradi nešto“ sprovedene pod pokroviteljstvom kompanije Telekom Srbija. U konkurenciji 105 obrazloženih predloga projekata iz 45 gradova u Srbiji za realizaciju je odabrano njih devet, od kojih je Okean kreativnosti jedini koji se kompletno sprovodi u virtuelnom prostoru.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!