SPORTO nagrade za najbolja sportska sponzorstva u Adriatic regionu

Društo za marketing Slovenije (DMS) dodeljuje nagrade za najbolja sportska sponzorstva u Adriatic regiji. Dodela SPORTO nagrada važan je događaj u regiji koji podstiče širenje horizonta u sportsko-poslovnoj industriji i omogućava sticanje znanja o novim pristupima u sportskom marketingu.
Međunarodni stručni žiri radiće u sastavu: Maja Makovec Brenčič (Sveučilište u Ljubljani, Ekonomski fakultet), Mojca Avšič (Mercator), Tomaž Kranjčič (Hypo Alpe Adria Bank), Nikola Žinić (Bruketa&Žinić), Dejan Kozlina (Olimpijski komitet Srbije) i William Fenton (Europsko sponzorsko udruženje).
Takmičenje je moguće u četiri kategorije: najbolje sportsko sponzorstvo, najbolji oglas, najbolje medijsko partnerstvo u sportu i najbolja digitalna komunikacija u sportu.
Prijavu i sve dodatne materijale potrebno je poslati do petka, 31. oktobra 2014. u elektroničkom obliku na engleskom jeziku na e-mail adresu: sporto@dmslo.si. Pobednici svih kategorija biće proglašeni na gala večeri SPORTO konferencije u četvrtak, 20. novembra.

Više informacija pronađite na sajtu www.dmslo.si/sportonagrada.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari