SPORTO Awards od ove godine regionalnog karaktera

REGION – Ove godine nagrada za najbolje sponzorstvo SPORTO Awards postaje regionalna, odnosno sve kategorije biće otvorene za celi Adriatic region, najavili su organizatori.
To znači da će se na takmičenje za SPORTO Awards moći prijaviti svi sponzorski i sportsko – marketinški projekti koje su kompanije, agencije i sportski subjekti realizovali u Sloveniji, Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji.
Tako će se bitka za najbolje primere dobre prakse iz oblasti sponzorstva i marketinga u sportu još više zaoštriti čime će nagrada dobiti na značaju i vrednosti. Organizatori su najavili i promene kada je u pitanju sastav žirija, koji će ove godine prvi put imati međunarodni strukovni sastav.
Po kriterijumima međunarodnog žirija će se, najbolje plasirani projekat iz pojedine države u kategoriji ‘Najbolje sportsko sponzorstvo / SPORTO Sponsorship Award’, automatski uvrstiti u takmičenje za nagradu Evropskog sponzorskog udruženja u kategoriji ‘Best of Europe’.
Za SPORTO Awards se mogu takmičiti svi projekti čije su se glavne aktivnosti odvijala u periodu od 3. oktobra 2013. do 31. oktobra 2014. Proglašenje pobednika u pojedinim kategorijama će se održati u sklopu SPORTO konferencije, na svečanoj dodeli 20. novembra.

Više informacija pronađite na sajtu sporto.si.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari