Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Splitska agencija Vajt dobitnik IPRA Awards!

REGION – Splitska agencija Vajt dobitnik je nagrade Golden World Awards for Excellence koju dodeljuje Međunarodno udruženje za odnose s javnošću (IPRA).

Kako kažu u ovoj agenciji, nagrada je stigla kao još jedna potvrda uspešnosti i kvalitete kampanje „Želiš li se menjati za mesto?“ koja je realizovana sa klijentom, gradskom komunalnom firmom Split parking.

Kampanja je pobedu odnela u kategoriji za odnose s javnošću u javnom sektoru, u konkurenciji nekoliko stotina kampanja iz celog sveta, a imala je za cilj osvestiti vozače o važnosti poštovanja propisanih parking mesta za osobe s invaliditetom. Agencija Vajt tako se našla među najvećim i najuspešnijim svetskim agencijama koje su se okrunile najprestižnijom svetskom nagradom u PR industriji koja se dodeljuje od 1990. godine.

Kampanji „Želiš li se menjati za mesto?“ ovo je treća nagrada nakon što je ranije ove godine prepoznala svetska struka okupljena u Evropskom udruženju političkih konsultanata (EAPC) te joj dodelila nagradu Polaris, a čiju je vrednost prepoznala i domaća struka koja joj je dodelila Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ).

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!