Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Spark.me – regionalna internet konferencija

REGION – Spark.me, regionalna internet konferencija, održaće se 26. i 27. septembra 2013. godine u hotelu Splendid u Bečićima u Crnoj Gori. Konferencija će okupiti svetske i regionalne internet stručnjake, a posvećena je promociji i unapređenju online komunikacije u Crnoj Gori i regiji.
“Spark.me je zamišljena kao interaktivna konferencija, dizajnirana da otključa kreativnost posetilaca, omogući im učenje od međunarodno priznatih govornika i osmišljavanje originalnih biznis ideja. Međunarodni stručnjaci će podeliti svoje znanje i iskustvo, i govoriti o načinu na koji su pronašli svoju iskru inspiracije koja ih je dovela do uspeha koji uživaju”, istakla je Nataša Đukanović, direktorica marketinga kompanije doMEn koja je organizator konferencije.
Nakon dve godine uspešnog partnerstva u organizovanju konferencije WebFest.ME sa preko 300 učesnika i 25 međunarodno priznatih govornika među kojima su nastupali i Met Mulenveg, osnivač WordPress-a i Haukam Vium Li, tehnički direktor kompanije Opera Software, kompanija doMEn organizuje konferenciju Spark.me. Predavači će biti Dino Dogan, osnivač Triberra, platforme za amplifikaciju blogova koja je zaslužna za preko 2 miliona mesečnih poseta na blogovima svojih članova, Kris Varenhorst, softverski inžinjer Dropboxa, Monti Mecger, autor knjige „Mobilna budućnost @mocom2020: Kolaborativna vizija budućnosti mobilnih medija” i osnivač otvorenog think tanka na temu budućnosti mobilnih medija i komunikacije, Dragana Đermanović, internacionalni online PR praktičar i predavač, te mogi drugi priznati Internet stručnjaci.

Više o konferenciji i predavačima možete saznati na www.spark.me.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!