today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Spark.me konferencija 4. i 5. juna u Porto Montenegru!

REGION – Spark.me, jedna od najvećih poslovnih konferencija u Jugoistočnoj Evropi, održaće se 4. i 5. juna u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o. Spark.me nudi priliku učesnicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa liderima iz poslovnog sveta, sveta tehnologije i inovacija, marketarima, startapovima i ljudima željnih znanja.

Spark.me je, od 2013. godine, ugostio preko 3.000 učesnika iz 30 država širom sveta i 80 međunarodno priznatih govornika. Reč je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih pomogne da unaprede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate. Ovo je osmo izdanje Spark.me, a drugi put da će se konferencija održati u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju.

Najavljujući ovogodišnju Spark.me konferenciju, Predrag Lešić, izvršni direktor kompanije doMEn, naglasio je: „Iako je doMEn u prethodne dve godine bio usmeren na filantropske projekte koje su i u doba pandemije crnogorskoj zajednici pomagale da pronađe nove prilike koristeći internet i nove tehnologije, drago mi je što se vraćamo našem najvećem društveno odgovornom projektu koji ima za cilj da podstakne razvoj crnogorske biznis i startap scene, te podrži marketinšku i internet zajednicu u regionu. Spark.me je dokaz da uprkos svim problemima, prave vrednosti opstaju i nastavljaju da žive kroz ljude i zajednicu koju okupljaju. Vidimo Spark.me konferenciju kao prozor i vrata u napredni svet tehnologije i biznisa.“

Za više informacija o Spark.me 2022 posetite zvanični sajt konferencije www.spark.me

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!