Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Sonda osmislila novo pakovanje i kampanju za Dorinu

REGION – Prilikom obeležavanja 110 godina Kraša, Studio Sonda dobio je zadatak da čokoladi Dorina udahne novi i savremeniji izgled, da doradi vizuelni identitet, jednostavnim i modernim tonom komunikacije da se približi i mlađoj ciljnoj grupi, a kao komparativnu prednost istakne širinu izbora ukusa.

Od kada je prvi put predstavljena 1996. godine, Dorina je sinonim za kvalitet kojem se veruje ali kada je reč o dizajnu omota, u proteklih 25 godina se više puta menjao te nije uspostavljena doslednost samog brenda kroz ambalažu.

Ideja je zato bila Dorini udahnuti novi, iconic dizajn koji će je činiti prepoznatljivom.
Karakteristična crvena boja brenda redefinisana je i odabrana je savremenija nijansa, osavremenjen je i materijal pakovanja, a color code je standardizovan kroz sva pakovanja radi bolje vidljivosti na polici. Prepoznatljiv logotip minimalno je prerađen i modernizovan te je potez čokoladom preoblikovan u poznatu smile ikonicu, koja postaje zaštitni znak nove Dorine, ujedno komunicira i emociju koju dostižemo konzumacijom, a to su osmeh i zadovoljstvo.

Kod prikaza ukusa korišćeni su kao inspiracija grafički elementi s prvih Kraševoh čokolada iz ranih 80-ih (trougao) kao veza sa tradicijom, a jasnom distinkcijom dat je naglasak na širinu ukusa u ponudi.

Novo pakovanje popratila je i prigodna kampanja koja naglašava novi identitet čokolada i širinu izbora koji se nastavljaju na već ranije postavljenu platformu „Prelomi“. Vruća ili ledena? Mala ili velika? Hrskava? Kremasta? Voćna? Moćna? Nije važno, jer kada je da ili ne, prelomi i probaj ih sve!

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!