Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Sonda & Kraš Designed by People

Nakon uspešnog prvog izdanja, u okviru svog Kreativnog centra, Sonda pokreće još jedan Designed by People program, ali ovoga puta u saradnji sa kompanijom Kraš. Oni pozivaju sve zainteresovane da zajedno dizajniraju Krašev praznični asortiman za 2023. godinu.

Obzirom da je učestvovanje besplatno, učesnici bez prethodnog iskustva u dizajnu moći će da postanu deo kreativnih procesa i da uče kroz konkretan primer, sarađivaće sa stručnjacima za dizajn, komunikacije i brendiranje, posetiće Krašovu fabriku i upoznati se sa proizvodnim procesima i linijama te, na kraju, svoj dizajn gledati na policama u najčarobnijem dobu godine.

Svi zainteresovani koji žele da se uključe u kreativni proces i možda baš svoj dizajn idućih praznika vide na Krašovim slatkišima i pronađu na policama prodavnica, sada imaju priliku da se pridruže Sondi u ovom jedinstvenom programu i budu deo tima koji će stvarati novi i atraktivni vizuelni identitet prazničnih proizvoda za Kraš, koji su obeležili mnoga detinjstva. Za učestvovanje u programu nije potrebno predznanje o dizajnerskim softverima, niti prethodna iskustva, već želja za razvojem i upoznavanjem kreativnih procesa kroz praktičan rad u kojem svako ima priliku da ostvari kreativca/kreativku u sebi, odnosno bude deo procesa koji završavaju konkretnim proizvodom koji se prodaje na policama prodavnica.

To je drugo izdanje programa u organizaciji Sonde, međunarodno prepoznatog i nagrađivanog kreativnog tima koji razume kako stvarati globalno relevantne brendove, strategije i projekte tako da ostvaruju realan tržišni uspeh, dokazuju snagu kreativnosti, a pre svega povezuju i stvaraju bolje društvo. Snaga Sonde je u tome da stvara sa svim zainteresovanim pojedincima, a princip rada u koji Sonda veruje zanemaruje klasične granice koje postoje na relaciji klijent – agencija – korisnik i stvara partnerski odnos kao bazu za rad na komunikacijskim i kreativnim strategijama i brendovima budućnosti.

Nakon Elana, projekt je ovog puta podržao Kraš, vodeći konditorski proizvođač u jugoistočnoj Evropi, koji već godinama plasira neke od najpoznatijih kakao proizvoda, keksa i vafla te bombonskih proizvoda čiji ukusi spajaju generacije. Prepoznatljiv po visokokvalitetnim proizvodima i negovanju originalnih brendova Kraš je danas među najjačim markama u kategoriji robe široke potrošnje, a za redizajn Dorina čokolada realizovan u saradnji sa Sondom, 2022. godine osvojili su jednu od najuticajnijih nagrada u svetu dizajna – Red Dot i posebno priznanje Hrvatskog dizajnerskog društva koje se u okviru Izložbe hrvatskog dizajna bijenalno dodeljuje najboljim dizajnerskim radovima u pojedinačnim kategorijama.

Prethodno izdanje programa odlično je prihvaćeno od strane učesnika: „Prilika za rad s osobama različitih profila i struka koji zajedno učestvuju u kreativnom procesu za jedan poznati proizvod izvrsna je za svakoga ko želi da učestvuje u jednom stvaralačkom procesu, jer tako stvaramo kreativno društvo u kojem se svaki član oseća pozvano da kreira bolje sutra.“ – istakla je Valentina Beg. S njom se složila i Martina Močibob te navela kako je Designed by People program za nju bio jedno izuzetno putovanje u kojem je otkrila jedan novi svet te kako bi ga preporučila svakome ko je voljan i željan da nauči nešto novo.

Designed by People program korak je dalje u društveno odgovornom poslovanju Kraša te logičan nastavak jedne uspešne saradnje u koju se sada mogu uključiti svi zainteresovani pojedinci koji žele da ostvare svoje kreativne potencijale i steknu nova znanja i iskustva.

Program se je besplatan, a ove se godine odvija i uz finansijsku podršku Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske. Podeljen je u sedam faza koje uključuju predavanja/radionice i praktične zadatke te terensku nastavu, odnosno posetu proizvodnom pogonu Kraša u Zagrebu. Program će rezultirati vizuelnim identitetom Kraševog novog prazničnog asortimana koji će krajem 2023. godine biti predstavljen i promovisan u javnosti.

Nastavno na selekcijski proces, program se održava u grupi od šest učesnika. Mogu da se prijave sve punoletne osobe, nezavisno od pola, zanimanja ili obrazovanja, a za učestvovanje je potrebno pravovremeno ispuniti online prijavu: SONDA&KRAŠ DESIGNED BY PEOPLE_Prijavnica. Rok za slanje prijava je 26. januar u 23:59.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!