Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Social Media trendovi za 2021.

SVET – Hootsuite objavio je listu social media trendova za 2021. godinu.

U izveštaju se navodi da će društvene mreže naredne godine mnogim kompanijama pomoći da unaprede korisničko iskustvo i izgrade bolji odnos sa potrošačima. Dok se neke kompanije muče da nadoknade izgubljeni profit i prodaju, neke od njih okreću se društvenim mrežama radi postizanja dva najvažnija cilja: što hitniji povraćaj uloženih sredstava (ROI), ali i građenje inovativnog digitalnog iskustva koji obezbeđuje lojalnost kupaca i učvršćivanje veza brenda sa ciljnom grupom.

U 2020. godini dramatično je porasla upotreba društvenih mreža, ali će naredna godina pokazati ko je bio zaista uspešan u komunikaciji. I dok se sve više povećava broj ljudi koji ignorišu oglase na društvenim mreža, samo kreativan, originalan i drugačiji sadržaj uspeće da probije taj zid ravnodušnosti.

Više informacija o ključnim social media trendovima pogledajte u videu ispod:

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!