today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Snickers i Orbit te zovu da aktiviraš um i telo

Prvi septembar za mnoge je prvi dan škole, a za kreativnu agenciju Sivo to je dan koji obeležava početak velike kampanje Work&Study za brendove Snickers i Orbit. Sudeći po kompleksnosti projekta, kreativci u agenciji Sivo nisu imali letnji raspust, jer se kampanja realizuje na čak 8 tržišta u saradnji sa 16 influensera. Države u kojima se ostvaruje aktivacija obuhvataju teritorije od Adriatik regije, preko Balkana, uključujući i baltičke zemlje: Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Bugarska, Litvanija, Letonija i Estonija. Razviti i prilagoditi koncept svim zemljama, osmisliti i kreirati sve landing stranice i postići dogovore sa popularnim influenserima na ovim tržištima moguće je samo za iskusne u poslu. Zanimalo nas je ipak šta u agenciji imaju da kažu na pitanje kako to uspevaju.

„Lako. Dobra organizacija je pola posla, a druga polovina je kreativa. Na prvi pogled, Snickers i Orbit su brendovi koji nemaju mnogo toga zajedničkog. Međutim, čim se zađe u njihovu analizu, izdvaja se jedna važna činjenica. U pitanju su proizvodi koje ljudi koriste kada osete nedostatak energije, odnosno pad motivacije. Ideja koja stoji iza kampanje je da podržimo ljude u tim trenucima. Zato smo organizovali konkurs na koji će učesnici moći da šalju svoje načine za prevazilaženje umora i manjka motivacije. Najkreativniji će osvojiti fitnes ili joga treninge sa influenserima i influenserkama u 8 zemalja i na taj način dobiti priliku da unaprede rad na sebi.”

Tako to radi Sivo, a u slučaju da vama ponestane energije pred nove radne pobede, znajte da je konkurs „AKTIVIRAJ UM I TELO” otvoren od 01.09.2023. do 01.11.2023. na stranici www.marsactiv.com.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!