Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

Smisli domen i osvoji gedžet!

Od 19. novembra do 16. decembra Registar nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS) organizuje onlajn takmičenje za sve sadašnje i buduće kreativne korisnike nacionalnih internet domena, pod nazivom „Smisli domen i osvoji gedžet!“. Autori izabranih kreativnih predloga dobijaju deset vrednih nagrada, zgodnih za svakodnevno korišćenje Interneta, a istovremeno imaju i onlajn edukaciju za pravilno korišćenje .RS i .СРБ domena. Dodeljuju se jedna prva, dve druge, tri treće i četiri utešne nagrade, ukupno jedan laptop i devet tableta.
Potrebno je samo da na sajtu na adresi smisli.domen.rs i смисли.домен.срб, kao i preko Fejsbuk aplikacije na RNIDS-ovoj stranici, daju kreativne predloge upotrebe nacionalnih internet domena .RS i .СРБ, za izmišljene internet projekte ili one koje bi u budućnosti hteli sami zaista i da realizuju.
Kreativno i edukativno onlajn takmičenje „Smisli domen i osvoji gedžet!“ se odvija u tri osnovna koraka. Najpre treba da se smisli zanimljiv, a još uvek slobodan naziv .RS i/ili .СРБ domena, kao dobra ideja za posao, život ili zabavu koja zaslužuje da bude zaštićena sopstvenim internet domenom. Potom korisnik treba da prijavi svoj predlog naziva domena, preko sajta ili Fejsbuk aplikacije, i pri tom predloži i naslov budućeg sajta na tom domenu, da kratak opis čemu je sajt namenjen, kao i neku simpatičnu sliku koja sve to ilustruje. Korisnik odmah potom može i da registruje naziv domena koji je smislio, da to ne bi neko drugi pre njega uradio. Po završetku onlajn takmičenja, Žiri RNIDS-a će, na osnovu svojih i glasova posetilaca sajta, odlučiti koji su predlozi bili najkreativniji, a njihovi autori će dobiti vredne nagrade, korisne za svakodnevno korišćenje Interneta.
Ovo takmičenje ima i svoj edukativni aspekt, jer objašnjava domaćim korisnicima Interneta tehničke zahteve, pruža marketinške i kreativne preporuke i daje praktične savete o registraciji naziva .RS i .СРБ internet domena, za sopstvene ili poslovne potrebe.
Facebook aplikaciju „Smisli domen i osvoji gedžet!“ potpisuje digitalna agencija Homepage.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koliko je kreativna industrija važna za razvoj privrede Srbije?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime

Molimo unesite Vaš komentar!