Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Smartfon korisnici u aplikacijama provode više vremena nego ranije

Iako naši smartfoni mogu da obavljaju osnovne funkcije i dolaze sa preinstaliranim aplikacijama koje omogućavaju surfovanje webom, slanje poruka, slušanje muzike i gledanje videa, tu su i dodatne aplikacije koje omogućavaju obavljanje nekih naprednijih aktivnosti u odnosu na one koje standardno obavljamo na telefonu.
Na primer, tu su aplikacije za društvene mreže, mape, aplikacije koje omogućavaju slušanje muzike u pokretu, obradu videa i drugo. Izgleda da se oslanjanje korisnika na aplikacije iz godine u godinu povećava, a istraživačka kompanija Localytics je otkrila da se u poslednjih godinu dana upotreba aplikacija povećala za 21 odsto.
Grafik istraživanja pokazuje da je naše vreme koje provedemo na telefonu podeljeno u različite kategorije. Neke od njih su doživele ogroman rast korišćenja, a najviše se ovo odnosi na muzičke aplikacije (kao što su SoundCloud ili iHeartRadio). Aplikacije koje su u vezi sa zdravljem i fitnesom takođe imaju veliki porast korišćenja, od 51 odsto, što se svakako može povezati i sa aktuelnom popularizacijom nosivih uređaja. Korišćenje aplikacija za društvene mreže je povećano za 49 odsto, dok iza slede aplikacije za putovanja, zabavu, sport, igre i vesti.

Izvor: Ubergizno/Benchmark

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!