Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Smartfon korisnici u aplikacijama provode više vremena nego ranije

Iako naši smartfoni mogu da obavljaju osnovne funkcije i dolaze sa preinstaliranim aplikacijama koje omogućavaju surfovanje webom, slanje poruka, slušanje muzike i gledanje videa, tu su i dodatne aplikacije koje omogućavaju obavljanje nekih naprednijih aktivnosti u odnosu na one koje standardno obavljamo na telefonu.
Na primer, tu su aplikacije za društvene mreže, mape, aplikacije koje omogućavaju slušanje muzike u pokretu, obradu videa i drugo. Izgleda da se oslanjanje korisnika na aplikacije iz godine u godinu povećava, a istraživačka kompanija Localytics je otkrila da se u poslednjih godinu dana upotreba aplikacija povećala za 21 odsto.
Grafik istraživanja pokazuje da je naše vreme koje provedemo na telefonu podeljeno u različite kategorije. Neke od njih su doživele ogroman rast korišćenja, a najviše se ovo odnosi na muzičke aplikacije (kao što su SoundCloud ili iHeartRadio). Aplikacije koje su u vezi sa zdravljem i fitnesom takođe imaju veliki porast korišćenja, od 51 odsto, što se svakako može povezati i sa aktuelnom popularizacijom nosivih uređaja. Korišćenje aplikacija za društvene mreže je povećano za 49 odsto, dok iza slede aplikacije za putovanja, zabavu, sport, igre i vesti.

Izvor: Ubergizno/Benchmark

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!