Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Sindikat novinara Srbije uplatio pomoć kolegama sa TV Avale

Sindikat novinara Srbije (SNS) uplatio je juče 50 hiljada dinara na ime pomoći zaposlenima i honorarnim saradnicima TV Avale koji štrajkuju zbog neisplaćenih zarada.
Zaposleni i honorarci ove medijske kuće u štrajku su od 22. decembra prošle godine, a poslodavac im u ovom trenutku duguje pet i po plata, a honorarcima nije isplatio šest honorara.
Akciji pomoći kolegama sa TV Avale danas se priključio i Nezavisni strukovni sindikat RTV i Filmskih radnika Srbije koji je takođe donirao 50 hiljada dinara.
UNS poziva medije, medijske organizacije, kolege novinare i sve ljude koji su u mogućnosti da se pridruže akciji i doniraju sredstva za pomoć kolegama sa TV Avale.
Broj računa na koji se novac uplaćuje je 170-30003646002-63 kod Unikredit banke, sa obaveznom napomenom „Za pomoć zaposlenima i honorarcima TV Avala“.

Izvor: UNS

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!