Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Siguran dom je bolji dom

Ravnopravnost je za kompaniju IKEA fundamentalno ljudsko pravo i zato su posvećeni stvaranju što ravnopravnijeg društva.

Od 2018. godine u Srbiji sprovode kampanju kojom žele da javnost dodatno osveste o važnosti jednakih prilika za zapošljavanje i napredovanje, jednakih plata i ravnopravne zastupljenosti žena i muškaraca na svim pozicijama. Prošle godine počeli su da se bave i ravnopravnošću kod kuće, i to u području podele kućnih zaduženja i podizanju dece.

Ove godine želeli su da preduzmu još odvažnije korake. Svesni su da je nasilje oduvek bilo društveni problem, ali su pandemija i posledice karantina doprinele dodatnoj eskalaciji. Kao kompanija koja je posvećena stvaranju bolje svakodnevnice za što veći broj ljudi i zajednice u kojima poslujemo, osetili su potrebu i odgovornost da deluju.

Zato povodom 16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama IKEA Srbija sprovela je kampanju „Siguran dom je bolji dom“.

„Smatramo da je nasilje nad ženama zapravo nasilje nad čitavom porodicom, a dom čini nesigurnim za sve. Zato vizuali naše kampanje, poput ovog iznad, otkrivaju prostorije u domu u kojima se čini da je sve na svom mestu, osim jednog detalja koji sugeriše kako se tamo ipak nešto loše dešava. Uz podizanje svesti o nasilju, pružaćemo i podršku žrtvama porodičnog nasilja“, navodi se na sajtu ove kompanije.

Kampanju potpisuje agencija BBDO Zagreb, a plasirana je na tržištima Hrvatske, Srbije i Rumunije.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!