today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Serenada za Carnex paštetu

Kreativni tim agencije McCann Beograd ovih dana nam je kroz jednu pravu ljubavnu priču: nežnu i poznatu, pokazao da savršeni parovi ipak postoje – u novoj kampanji, hlebovi su otpevali serenadu svojoj voljenoj Carnex pašteti! Njihova večna zaljubljenost u paštete inspirisala je kreativce da kroz numeru Zvonka Bogdana „Na te mislim“ očuvaju plamen te ljubavi zauvek.

“Danas postoji malo toga što je toliko voljeno i jedinstveno, kao što su to Carnex paštete na parčetu hleba. Naš marketing tim je upravo zbog toga prepoznao ovu kreatvnu ideju, upotpunjenu nezaboravnom evergrin melodijom, kao odličan način da se prenese poruka brenda. U samom spotu svi hlebovi na simpatičan način pevaju ljubavne stihove poznate pesme i maštaju o našim paštetama. Suština je bila da na ovaj način prenesemo tu najsnažniju emociju ljubavi prema ovom unikatnom i legendarnom spoju koji decenijama svi volimo“, rekla je Maja Simić, marketing direktor kompanije Carnex.

Kampanjom su, na nesvakidašnji način, predstavljena nova pakovanja i ukusi Carnex paštete. Iza idejnog rešenja stoje talentovani članovi McCann Beograd tima koji su želeli da kroz jednu romantičnu numeru dočaraju neraskidivu vezu između Carnex paštete i hlebova koji neprestano misle na nju, sanjaju je i čeznu za njom.

„Uvek je inspirativno kada svakodnevne rituale pogledamo iz drugačijeg ugla. Tako smo došli do pitanja: šta bi se desilo kada bi hlebovi mogli da nam kažu šta osećaju prema paštetama? Gotovo od samog početka znali smo da želimo baš ovu numeru – univerzalnu i svevremenu, pesmu o čežnji i ljubavi. Ona nam je svima poznata, baš kao što svi prepoznajemo jednostavno uživanje – Carnex paštetu namazanu na omiljeni hleb“, kaže Vladimir Simić, Creative Director McCann Beograd.

“U jednom novom, savremenom ruhu, kampanja za Carnex paštete nam je donela malo nežnosti i ljubavi kao i baš mnogo radosti svima nama koji smo na njoj radili”, podelila je svoje utiske Jelena Urošević, Group Account Director McCann Beograd.

“Postoje brendovi ikone, parovi ikone i melodije ikone. Kad se, u doba prolaznog, prepozna neprolazno i tako i iskomunicira – sigurno imamo pobednika”, istakla je Marija Stošić, Senior Strategic Planner McCann Beograd.

Kreativni tim:
Marija Stošić – Senior Strategic Planner
Vladimir Simić – Creative Director
Dubravka Petrović – Associate Creative Director
Jelena Grahovac – Head of art
Jelena Urošević – Group Account Director
Jovana Stojanović – Account Director
Vanja Tošić – Account Manager
Nebojša Ereš – AV Producer
STOTKA – Production
Marko Đilas – Director

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!