Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Serbia Online Advertising Tour

U saradnji sa USAID-om i Irex-om, ABC Srbija će u narednom periodu organizovati seriju regionalnih seminara pod nazivom Srbia Online Advertising Tour.
Veb predstavlja najbrže rastući medij za oglašavanje. Glavna ideja ovih seminara je da doprinese razvoju tržišta digitalnog oglašavanja pružanjem kvalitetne edukacije svim relevantnim stranama. Kroz ove seminare, cilj je da se stvori platforma za upoznavanje i obrazovanje o uspešnim modelima veb preduzetništva sa specijalnim fokusom na to kako da se povećaju prihodi od oglašavanja, navodi se u saopštenju organizatora.
Prvi seminar biće održan 30. marta u Subotici u hotelu Prezident, a predavači će biti Dragana Vukajlović – Krstović, Istok Pavlović, Bojan Rendulić, Dragan Varagić i Miloš Perović.

Seminar je besplatan, a broj mesta je ograničen. Registraciju možete izvršiti na ovom linku: http://bizdialog.wufoo.com/forms/serbia-online-advertising-tour/.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

1 KOMENTAR

  1. Da li je seminar samo za pravna lica ili i fizička lica imaju pravo učešća?
    Da li je omogućeno učešće i licima koja nisu iz Subotice?

    Predavači su odlični, šteta bi bilo propustiti.

    Danijela,
    Novi Knezevac

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!